Investiție a familiei Brătilă pe șoseaua de centură a Buzăului. Se pregătește terenul

Mai mulți cititori care au trecut în ultimele săptămâni pe Șoseaua de Centură a Buzăului (mai exact pe breteaua de sub Pasarela Nehoiu) ne-au întrebat ce urmează a se amenaja acolo.

„Sunt acolo mai multe utilaje, se nivelează terenul, se pregătește o investiție. Poate aflați dvs. mai exact ce se face”, ne-au rugat cititorii.

Astăzi, reporterul buzoienii.ro a aflat. Pe locul respectiv se va amenaja o parcare, iar investiția aparține familiei Brătilă – care deține Școala Auto Brătilă.

„Da, așa e, pregătim deschiderea unei parcări cu plată. Nu doar pentru tiruri, ci și pentru alte autovehicule. Înainte a fost aici o așa-zisă groapă de gunoi vagabond. Deținem de mai multă vreme terenul, acum am zis să-l valorizăm”, ne-a declarat Sorin Brătilă.

După ce vor fi obținute toate autorizațiile necesare se va trece la finalizarea investiției.

„Noi sperăm ca într-o lună să-i dăm drumul. Vom aduce pentru început câteva containere dotate cu dușuri. Vom vedea ce idei ne vor mai veni pe parcurs”, a adăugat Brătilă.

Terenul, generos ca suprafață, e situat între șosea și calea ferată Buzău – Ploiești.

Idee. În această parcare ar putea fi direcționate tirurile care așteaptă cum la încărcare/descărcare pe Aleea Industriilor. Șoferii vor pleca de aici cu autotrenurile doar când vor fi sunați pe telefon de la fabricile de ulei și zahăr.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Investiție a familiei Brătilă pe șoseaua de centură a Buzăului. Se pregătește terenul

 • O da, loc mai bun nici că se putea… o să aibă TIR-iști toate serviciile în zonă, inclusiv pe cele „speciale” de sub pasarela Nehoiu… ;-)))
  O să crească veniturile din piscicultură… ;-))
  La câți pești și „lucrătoare” s-au întors stoluri, stoluri, din țările calde… 😉
  … să vezi epidemie de sifilis…

 • Nu mai stiti ce sa mai faceti dupa bani…

 • Si care-i problema pensionare daca fac altii bani ???!!! Nu stii ca din privat iti vine tie pensia marita din pix de PSD ???!!!
  Stai cu berea in burdihan si critici pe aia care fac CEVA….tipic comunistului ratat.

 • Un proiect foarte util, as avea rugămintea acum si politia locala sa isi faca datoria pentru camioanele care blochează Aleea Industriilor si centura Buzăului in dreptul la fabrica de Bere, în urma camioanelor rămânând de obicei multi de gunoaie aruncate de șoferi. Dacă se face parcare, nu mai au scuza ca nu au unde sa lase camioanele,mai ramane o problema securitatea, aici ma refer la marfa din camioane si carburanți.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.