emanoil neagu
toma 1 decembrie - Copy
avramescu PNL - Copy

Investiție Buzău. A mijit deja iarba. FOTO + VIDEO

Sunt imagini în premieră (vezi VIDEO mai jos).

Azi s-au pornit pentru prima dată aspersoarele de pe noul stadion de fotbal din Buzău amenajat de Primăria Buzău și Liceul Sportiv în capătul străzii Simila din cartierul Micro XIV.

După cum se poate vedea a mijit deja iarba, iar în câteva zile peste terenul de joc se va așterne integral covorul verde.

„Da, azi am pus în funcțiune sistemul subteran de irigare a terenului. De acum ține mai multe de vreme, mai puțin de noi. Dacă vremea va fi caldă, vom putea ține primele antrenamente prin lina mai. Dacă va fi frig prin iunie. Atunci vom face și inaugurarea”, a precizat Cătălin Cighir, directorul LPS Buzău.

Tot de câteva zile s-a început și amenajarea vestiarelor. La final, vor fi trei terenuri, două gazonate (mic și mare), plus unul sintetic pentru cei mai mici fotbaliști. Noua bază sportivă (în curând va primi și un nume) urmează să formeze viitorii fotbaliști pentru Gloria Buzău și, poate, pentru echipele naționale.

În viitor se vor amenaja inclusiv tribune cu scaune, pentru ca la finalul investițiilor baza sportivă să fie o bijuterie.

Tot în 2019, la Buzău vor începe și lucrările pentru modernizarea stadionului de atletism. Primăria Buzău a întocmit proiectul, a alocat fondurile necesare și acum caută un constructor.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Investiție Buzău. A mijit deja iarba. FOTO + VIDEO

  • Este foarte bine ca se creaza o facilitate noua pentru tineri, pentru sanatatea acestora. Dar asteptam de la primar investitii serioase, noi locuri de munca. Acum concurenta e mica, locurile de muna sunt putine si prost platite, nu pot acoperi ratele lunare pentru o casa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.