Investiție, Buzău. Luna viitoare va fi inaugurarea

Sunt imagini surprinse în urmă cu câteva minute de reporterul buzoienii.ro la stadionul de atletism.

Muncitorii firmei din Galați (specializate în lucrări de infrastructură sportivă) toarnă la această oră suprafața sintetică pe care se va alerga.

Pista va fi – așa cum se vede din fotografii – de culoare albastră. Restul arenei, acolo unde se va alerga pentru săriturile la înălțime și în lungime (pentru încălzire sportivilor, aruncarea discului, suliței, etc.) va fi de culoare cărămizie.

„E promisiunea constructorului, luna viitoare se va termina cu amenajarea pistei, trasarea culoarelor, montarea tuturor instalațiilor. Deci, în septembrie va avea loc inaugurarea, moment din care toți buzoienii, nu doar sportivii, vor avea acces gratuit pentru a face sport”, a anunțat azi, la finalul unei conferințe de presă, primarul Toma.

Noua arenă de atletism va beneficia inclusiv de instalație de iluminat, astfel că buzoienii amatori de sport vor putera alerga și vara la finalul zilelelor caniculare.

loading...

3 comentarii la „Investiție, Buzău. Luna viitoare va fi inaugurarea

  • De ce exclusiv, alti reporteri/fotografi nu au voie sau nu se incadreaza la capitolul……….?

  • Da, a devenit destul de complicat să tragi o poză acolo. Sunt niste cerberi acolo atât de la firma de pază, cât si de la firma care executa lucrarea. Ieri, de exemplu, nu m-au lăsat. Azi n-au știut ce-i cu mine. Când s-au prins, m-au dat afară! Dar trăsesem deja câteva cadre.

  • Am inteles, o drona ar fi foarte buna…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.