„Investiție importantă. Lucrările încep din acest an”

Veste bună pentru fermierii din Buzău.

Astăzi, deputatul PSD Romeo Lungu a anunțat că unul din cele șase Centre Regionale de Colectare și Condiționare a Legumelor și Fructelor se va face la Buzău.

Locația aleasă e comuna Mihăilești. Astăzi, ministrul Agriculturii însoțit de Romeo Lungu, Adrian Petre și câțiva primari PSD s-au întâlnit la Mihăilești pe terenul viitorului depozit de fructe și legume


Avantajul unui astfel de centru, ce va fi construit prin Casa Unirea, e că fructele și legumele fermierilor se vor aduna astfel în cantități mari și vor putea fi, astfel, achiziționate de (lanțurile de) supermarketuri.

Vom reveni.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „„Investiție importantă. Lucrările încep din acest an”

  • Banii bagati aiurea. O să rămână si depozitele din Buzău ca bursa de peste de la Tulcea

   Răspunde
   • Buzăul arată ca după un război.
    Străzile sunt mai aglomerate ca în Londra.

    Răspunde
 • Cum de mereu apar politicienii sa își asume munca altora?Ce anume a făcut Romeo Lungu ca să fie prezentat ca unul din oamenii cheie ai acestui proiect?

  Răspunde
  • Politicieni au fost și vor fi mereu. Ce remarcă pot face la acest articol, este că ideea nu este una rea pentru județul nostru, cu ce nu pot fi de acord,cu locatia. DN 2 E 85, DR. de mare viteza (100 KM/H), zonă curbă, vezi monumentul celor căzuți în urma exploziei (Azot)..,FACEȚI CEVA BENEFIC, PENTRU AGRICULTORI ȘI NU ÎN ULTIMUL RIND, PENTRU NOI TOȚI, CARE TRANZITAM ZONA, DE LA SUCEAVA, IASI.., CĂTRE CAPITALA, că pînă la autostradă, mai avem probleme.

   Răspunde
  • Întrebare pentru gloata pesedista care își face veacul pe aici: stimabililor, oare nu vă este un pic rușine să lăsați craterele acelea pe carosabilul de sub pod dinspre Buzău înspre Mărăcineni? Cât era de asfaltat acele gauri în asfalt în care ne rupem zilnic mașinile! Să vă fie rușine!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.