Investiție în centrul Buzăului. Va apărea și un „mall de servicii”

Astăzi, muncitorii de la Concas au limitat accesul pe strada Piața Teatrului din fața complexului Bazar.

E oficial s-a pornit șantierul care în aproximativ un an va transforma zona împrejmuită în al doilea sediu al Primăriei Buzău. Mai exact, va fi chiar primul sediu întrucât aici vor fi mutați majoritatea funcționarilor și a serviciilor.

Un al doilea imobil, care va păstra arhitectura clădirii istorice a Bazarului, se va ridica în locul pe care au funcționat tarabele comercianților din fostul „Gorbaciov”.

La Bazar se va înființa și un „mall de servicii”

Aici buzoienii își vor putea achita în aceeași incintă diverse facturi /taxe/amenzi/bilete la spectacole etc.

Iată câteva exemple: cablu tv, gaze, energie, salubritate, internet, abonament autobuz, telefonie, bilete spectacole, taxe și impozite, amenzi, poștă etc.

„Ideea nu e originală, dar încercăm și noi să copiem de la cei mai dezvoltați. Am văzut așa ceva la Oradea, probabil cel mai modern oraș din România, și mi-a plăcut foarte mult. Cred că și buzoienii vor fi încântați. Înseamnă o mare economie de timp și de nervi. Un loc în care să plătești mai toate facturile. Am înființat Biroul Unic la Primărie, acum vom veni și cu acest Mall de Servicii în clădirea de la Bazar”, a anunțat primarul Toma.

Primarul are în plan și mutarea chiriașilor din clădirile vechi de pe Cuza Vodă, astfel încât buzoienii să aibă în curând un centru cu care să se mândrească.

Primăria Buzău a depus documentele și pentru accesarea unui proiect important cu fonduri europene de modernizare a Pieței Dacia și a Aleeii Trandafirilor.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „Investiție în centrul Buzăului. Va apărea și un „mall de servicii”

 • Centrul de sevicii va fi prevazut si cu.parcare ???

 • O idee foarte proastă ,suntem sufocați de atâtea construcții .

 • O idee foarte proastă, construcția altei clădiri, suntem sufocați de atâtea betoane,

 • Se transformă nu construiește alta, Gică Contra..

 • Acest sediu al primariei are si parcare? Daca nu are nu-i vad rostul. Degeaba castigam timp la plata facturilor/amenzilor daca il pierdem cautand loc de parcare.

 • Nu are niciun loc de parcare propriu! Nici angajații nu vor avea unde să parcheze, nici ceilalți cetățeni nu vor avea unde sa parcheze. Oricum, zona este și acum sufocată de mașini. Să vedeți ce o să fie după darea în funcțiune.

 • Normal ca vei pierde timpul cu locul de parcare , esti Buzoian si tu vrei sa parchezi in buricul Targului …..Sfat : Puteti parca peste drum la Blocuri si sa tranversati strada …… Asta daca nu va cad Picioarele :)))

 • Domnule Toma,cand vreodata ne vei intreba si pe noi de prioritatile acestui oras???
  Pune-l pe Tereaca sa faca frumos un sondaj de opinie cu dorintele buzoienilor!de fapt a si fost facut unul iar primordial erau asfaltatile strazilor si trotuarelor!
  Lasa-ne cu tor felul de investitii super mega idioate!
  Strazile principale arata jalnic,daramite secundarele!
  Pune utilajul ala de 1 milion de euro la treaba sa iasa flacari pe „teava” nu ne mai plictisi vu investitii ce nu-s urgente!
  Dezvoltarea orasului nu inseamna avioane”de hartie” logo-uri si alte chitibusuri!pune asfalt pe strazi si trotuare. Asta ne dorim!cu si fara acel nou sediu noi am fi trait!aeriseste orasul!planteaza cat mai mult spatiu verde!impinge oamenii de la spate sa foloseasca mai putin auto si mai mult bicicletele,electrice sau nu!
  Ai promis o schimbare,nu ai facut mai nimic!de 2 ani pasajul ala sta descoperit!de ce naiba ai umblat la el daca stiai ca nu ai cu ce sa il faci sau sa il reabilitezi!
  B-DUL BALCESCU INCEPE SA ISI ARATE COLTII ADICA GAURILE.FA CEVA UTIL CAT MAO ESTI PRIMAR!
  TEREACA LASA COMENTARIUL NEMODERAT.MULTUMESC

 • Cred ca domnul de mai sus a spus tot.Domnule primar modernizarea unui oraș înseamnă in primul rand asfaltarea străzilor și trotuarelor , nu plantarea de avioane.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.