Investiție în viitor de 16.700 de euro. „Ne ajută mult, le mulțumim!”

Cu 16.700 de euro a ajutat în acest an OMV-Petrom liceul Gr. Moisil (fost Contactoare) pentru dotarea laboratoarelor.

„Prima dată când m-au sunat mi-au zis de zece mii. Le-am zis un sincer mulțumesc. Apoi au revenit și mi-au spus că de fapt sunt 16.700. Și că nu sunt lei, ci euro! Și că putem să luăm de toți echipamentele pe care le vrem pentru dotarea laboratoarelor de electronică și electrotehnică a liceului. I-am cheltuit pe toți, au mai rămas șapte lei. Ne ajută foarte mult, le mulțumim. Dar, haideți să vă prezint echipamentele cumpărate”, ne-a invitat prof. ing. Tamara Zahiu.

Înainte de a prezenta fotografiile cu echipamente trebuie menționat că OMV-Petrom a a investit în acest an 230 de mii de euro în dotarea laboratoarelor de practică din 13 unităţi de învăţământ din ţară, dintre care 9 din judeţul Buzău.

E de notat și că în acest an OMV-Petrom a înființat la Buzău „Liga Elevilor Meseriași”.

Această ligă e compusă din cei mai buni 27 de elevi și 20 de profesori (de la toate instituțiile buzoiene de învățământ tehnologic).

Aceștia au fost instruiți (inclusiv într-o școală de vară la Poiana Brașov) și au început să lucreze la două proiecte pentru dezvoltarea sistemului de învățământ tehnologic și profesional din județul Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Mulți buzoieni s-au lăpădat de Nasty. Iată ce au comentat după anunțCLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Investiție în viitor de 16.700 de euro. „Ne ajută mult, le mulțumim!”

  • Bune si aceste dotari. Dar, despre investitia de milioane de euro la care Buzaul era in carti si care se anunta pana la sfarsitul lunii noiembrie ce se aude? sau era vrajeala?

  • Pai nu a castigat Buzaul competitia. Nu va exista acea investitie. Daca o fi existat si potential!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.