Investiție. Se rezolvă o problemă reclamată de buzoieni

„Toate stațiile de autobuz din oraș vor avea acoperiș. În curând vor începe lucrările, sper să le terminăm pe toate până la finalul acestui an”, a anunțat azi primarul C-tin Toma.

Sunt două proiecte separate.

În primul se vor moderniza 81 de stații. „Avem banii. Sunt dintr-un împrumut obținut de Primăria Buzău în condiții avantajoase. Am făcut acest împrumut dinainte să vină criza, practic orașul Buzău se împrumută acum mai bine decât statul român”

Toma a spus că în stațiile importante se vor monta panouri de infotainment (vor rula informații utile pentru buzoieni)

Un alt lot de 10 stații de autobuz se va moderniza pe fonduri europene. Aceste stații sunt prinse într-un proiect mai mare al Primăriei Buzău (în care sunt prinse 4 autobuze electrice, panouri informative, automate de eliberare bilete/abonamente, etc.).

Șefa departamentului fonduri europene din Primăria Buzău, Luminița Colțeanu, a anunțat azi că licitația e gata (s-a desemnat firma câștigătoare) și că săptămâna viitoare se va semna contractul.

loading...

9 comentarii la „Investiție. Se rezolvă o problemă reclamată de buzoieni

 • Doamneee, este strigator la cer…plătesc copiii noștri, va bateți joc de noi, oras plin de romi, gropi, mizerie, infracționalitate in creștere…

 • Sigur panouri de infotainment trebuiau. Mai ales pe imprumuturi. Parcari nu, biletele la pret se măresc de mai bine mergi cu masina, dar vom avea panouri, nu? Cumva vor rula si ceva reclama?

 • Ioane, de ce nu cumperi tu orice iese pe piata, a.i. sa nu mai raman nimic si ptr rromi? Sau si tu stii exact ce trebuie facut de catre altii, pentru tine?!? Dumnezeul tau, pe care-l invoci, vezi ca nu te invata sa-ti iubesti doar aproapele caucazian… pai ce-am facut, ipocritule mic?!?
  Nu mai dati din gura daca nu sunteti dispusi sa miscati un deget!
  Legea administratiei publice permite initiativa cetateneasca, in conditii clare si destul de simple pentru un oras precum Buzau. Nu doar ce iese la vot poate decide ulterior.
  Copiii tai ar plati doar daca le lasi avere multa, pentru ca bugetul local se formeaza, pe langa banii din cota de la stat, din taxe (avize, acorduri etc.) si impozite locale (impozit pe cladiri, terenuri si mijloace mobile). ATAT!

 • ASFALTEAZA STRAZILE omuleeeeeeeeeeeeeeee

 • … dar și TROTUARELEEEEEEEEEEEEEE !!!…

 • Exact ce este absolut necesar,ca si gropile ce nu vor avea apa de pe Frasinet.Ar trebui redusa frecventa mijliacelor de transport ,astfel incat calatorii sa se poata bucura de statiile de autobuz……

 • EU CIRCUL PE DN 85…..SI AM OBSERVAT CA IN COMUNA -SPATARU SI COSTESTI DEJA ACOPERISUL SI TOATE CELE PENTRU CALATORI ESTE DEJA CONSTRUIT……DAR SURPRIZE, SURPRIZE……NU EXISTA TRANSBUZ BUZAU COSTESTI……..DE AU FINALIZAT INAINTE DE A DECLARA PRIMARUL DE A …..LIPSIT FOARFECA PENTRU CINE E CURIOS ..SE POATE OBSERVA E CU STAIFFF CONSTRUCTIA O ZI BUNA HAI CA AJUNGE CU COMENTARIUL….E PIERDERE DE TIMP…….

 • GIGEL ????????????? ESTI BEAT ?????????????????

 • gigel ,primaria Buzau , nu va putea construi nimic niciodata decat in UAT Buzau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.