Investiție uriașă a Companiei de Apă în Hotelul Crâng. După achiziție, lucrări de amploare la clădire

Lucrări de amploare comandate și plătite de Compania de Apă la Hotelul Crâng.

De la începutul anului constructorii lucrează neîncetat la transformarea obiectivului din hotel în sediu de firmă.

Latura dinspre Liceul Pedagogic a hotelului a fost modificată radical atât la interior cât și la exterior, iar ultimul etaj a fost transformat într-un fel de mansardă.

Firește se pune întrebarea la câte sute de mii de euro se ridică întreaga lucrare de modificare, însemnând aici atât materialele cât și plata firmei de construcții.

Aceasta în condițiile în care achiziția în sine a hotelului a ridicat numeroase semne de întrebare și suspiciuni.

Anul trecut în campania electorală, Ovidiu Anghel a prezentat într-o conferință de presă contractul de vânzare cumpărare în valoare de 1,75 milioane de euro. Pentru 1,45 de milioane de euro, Compania de Apă s-a împrumutat la bancă și plătește rate.

Candidatul PNL la primărie a susținut că 1 milion de euro sunt în zona gri, întrucât cu un an înainte proprietarul hotelului ar fi cerut doar 700 de mii de euro pe clădire.

Achiziția și transformarea hotelului nu se fac din fonduri europene, ci din sursele proprii ale companiei, însemnând aici profitul generos din plata celui mai mare preț la apa de robinet din țară plus taxarea apei de ploaie.

Citește și articolul: „Copil problemă” din V. Pașii, în comă, după ce a intrat cu mașina în copac

Compania de Apă este acuzată și că adăpostește sute de sinecuriști, mai exact angajați doar pe pile, cu salarii generoase, dar fără competențe profesionale.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Investiție uriașă a Companiei de Apă în Hotelul Crâng. După achiziție, lucrări de amploare la clădire

 • Asta e stire ,sa nu adormi Tereaca !!! nu cititorii , ci dumneata .Stire de 1 an jumate .

  Răspunde
 • Auraș, știrea asta dă-o de trei ori pe zi, până se trezesc toți aburiții din buimăceală. Iar postacii pupinboșcodiști și pupintescari, plătiți cu salarii grase pentru care nu fac nimic în afară de postăceală, să se ducă dracului la muncă, la bătut țăruși cu dorsalul, paraziții naibii.

  Răspunde
 • Da mai jupanilor…sinecuristi…dar cei mai smecheri sunt cei cel ling si sustin pe Toma-Facalet…fratele lui Ciolacu, sotia lui Ionut Apostu, fratele si fiul lui Victor Ionita, Gabriel Mihalascu si multi altii! Daca Tescaru ar incepe cu astia sa vedeti ce vaiete si ce strigate la palat la sediul psd si in cartierul Orizont!

  Răspunde
 • Daca organele abilitate ale statului nu se autosesizeaza, ce-ar fi ca noi platitorii de apa scumpa si murdara, sa semnam o „anonima” catre DNA ?!? Eu ma bag cu nume, prenume si serie de buletin si pot sa aduc si informatii de la sursa!

  Răspunde
 • Probabil ca dupa aceste renovari,se va schimba si numele .In loc de „Crang” o sa se numeasca „Codru”.Ca doar e cumparat si transformat cu banii luati de Tescaru si camarila sa de la buzoieni…..ca in…..CODRU.Dupa cat se pare..oare de ce nu se sesizeaza organele legale in legatura cu hotiile si faradelegile de la „Compania de Apa Tescaru si ai luat?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.