Investiții în 4 orașe și 19 comune din jud. Buzău. Fonduri europene. Vezi AICI lista

E cea mai mare investiție cu fonduri europene în jud. Buzău – atrasă de Compania de Apă Buzău.

Aproximativ 320 de mil. € (cu TVA) se vor investi în patru orașe și 19 comune din jud. Buzău (vezi mai jos harta).

E vorba de rețele de apă, canalizare, foraje noi, stații de tratare și epurare, rezervoare etc.

Proiectul a fost împărțit în 10 contracte mai mici, după cum urmează: 

Ieri, la Consiliul Județean, a avut loc o întâlnire între consultantul Companiei de Apă pentru acest proiect (Romair Consulting) și primarii din cele 23 de UAT-uri din jud. Buzău.

Compania de Apă Buzău a lansat în licitație pe SEAP 4 dintre 10 contracte de lucrări pentru a desemna firmele executante, iar restul de 6 urmează a fi urcate pe SEAP în perioada următoare.

În mun. Buzău se vor investi 32 mil. € – vezi mai jos ce se va face. Pe 27 octombrie e termenul limită de depunere a ofertelor constructorilor.

loading...

9 comentarii la „Investiții în 4 orașe și 19 comune din jud. Buzău. Fonduri europene. Vezi AICI lista

 • Ce tari sunt cu rețelele de canalizare. Le place doar pe gravitațional sa coste puțin și profitul mare. În zona de câmpie e profitul mic nu se baga!

 • Al Anonim esti dezinformat , ca acele localitati sa beneficieze de acele fonduri europene !!!!!!!! Trebuie musai sa intre in ADI 2008 (DACA STII CE INSEMNA ) cum foarte multe localitati de la ses nu sun in ADI 2008 nu beneficiaza de acesti bani .Singura solutie este sa-si faca singuri proiecte pe fonduri europene .DAR MAI E O PROBLEMA MARE !!!!!!!!! ACOLO PRIMARII NU POT BAGA MANA SI CA ATARE MAI BINE SE LIPSESC PENTRU CA NU IESE CASCAVALUL !!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Bună seara! Reporterul a uitat să spună că acest merit este al fostei conduceri, pe care tot reporterul a huiduito… Ca sa nu ma exprim altfel.
  Se pare că se va investi cam acolo unde nu trebuie.
  Era vorba de canalizare la Topliceni, Grebanu etc… Acum canci!
  Calvinii spuneau că se vor retrage!
  Până la urmă reportere, care este salariul doamnei Director si care era salariul nesimțit al fostului Director căruia i se datorează acele merite?
  Cu deosebit respect Nelu Vasilache!
  P. S. REPORTERE, VEZI BINE CĂ LUMEA CERE RĂSPUNSURI NU MINCIUNI!!!

 • Aici ar fi mai multe de comentat. Mă rezum momentan doar la o chestiune de ordin general și anume la întrebarea:

  Este corect și just ca utilitățile publice (apă, gunoi, gaze, curent electric, transport în comun) să fie administrate de firme private?

  Tot occidentul zice că nu. Că nu este corect ca o firmă care are ca principal obiectiv maximizarea profitului să administreze utilități publice. Tendința globală, evident mai puțin colonia România, acolo unde utilitățile au fost concesionate firmelor private, este ca acestea să revină în administrarea comunităților. În acest sens s-a inventat și un cuvânt: remunicipalizare.
  Pe saitul http://www.remunicipalisation.org găsiți exemple de mari capitale europene care au renunțat să dea în administrare firmelor private distribuția de apă, cum sunt Parisul și Berlinul, și altele care intenționează să nu mai reînnoiască contractele de concesiune (românii le-au botezat „delegare” ca să nu se prindă colonizații), ca de exemplu Sofia.

 • Dezamăgire MARE: CEA MAI FRUMOASĂ LOCALITATE DIN JUDEȚ, TERCA SE NUMEȘTE, DIN COMUNA LOPĂTARI, ACOLO UNDE SE AFLĂ FOCUL VIU, (CATEVA IN LUME!) VIZITATĂ DE NENUMĂRAȚI TURIȘTI DIN TOATĂ TARA ȘI DIN TOATĂ EUROPA, NU PRIMESTE NICIUN BAN, NICI PENTRU DRUMURI, NICI PENTRU APĂ, NICI PENTRU CANALIZARE… PENTRU NIMIC! ȘTIȚI DE CE?! PENTRU CĂ…PRIMARUL DE ACOLO NU ESTE…PSD-IST. MULTUMIM DOMNULE EMANOIL NEAGU, PRESEDINTE PSD, al CONSILIULUI JUDEȚEAN BUZĂU! AFLAȚI CĂ ȘI LOCUITORII DIN TERCA, APARTIN ȘI EI, JUDETULUI BUZĂU. DACĂ NU CREDEȚI, UITAȚI-VĂ PE HARTA JUDETULUI BUZĂU!

 • …Nici pentru CADASTRARE… PENTRU NIMIC! ABSOLUT NIMIC!!! Menționez că Primarul de la LOPĂTARI, nu este PSD-ist. Credeți că e alt motiv, atâta timp cât localitățile cu primarii PSDisti, beneficiază de investiții de la nivel de Consiliu județean?!

 • poate astia au noroc ca sunt fonduri europene .. de proiectele alea prin pndl1 si 2 se mai aude ceva ? ca toate sunt facute vai de capul lor …

 • INCA O DATA SPUN, CA SA POTI ACCESA FONDURI EUROPENE TREBE SA FII ADI 2008 SAU SA O FACI CU PROIECTELE TALE , MULTA LUME DEZIMFORMATA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.