Investitorul privat ar fi gata să-i achite clauza lui Prepeliță!

Informație pe surse.

Investitorii privați de la Gloria, ing. Cristea de la Lanuri și Felix Rache, ar fi dispuși să-i achite imediat lui Prepeliță clauza de reziliere!

Cauza. Gloria are meciuri dificile și importante (chiar sâmbătă la Slobozia), iar continuarea cu Prepeliță riscă să compromită definitiv obiectivul promovării în liga I.

Temerea e că unii dintre jucători nu-l mai susțin pe Prepeliță, iar acționarul privat nu vrea să riște pierderea următoarelor partide (după cele cu Chiajna și FC Argeș).


Rămâne de văzut ce decizie se va lua în orele următoare.

Atât primarul Toma, cât și Neagu de la CJ au anunțat public că nu sunt mulțumiți.

Pentru schimbarea lui Prepeliță e nevoie ca două entități din trei (Primărie, CJ și investitorul privat) să voteze pentru, deși – până acum – deciziile s-au luat în unanimitate.

UPDATE:

Aproape că nu mai e un secret, favorit să-i ia locul lui Prepeliță e Ilie Stan.

Reporterul buzoienii.ro chiar l-a contactat pe Ilie Stan, liber de contract: „N-am nimic de declarat. Gloria are acum antrenor. Ce să vă spun mai mult ? Astea se știu. Gloria e clubul meu de suflet, dacă n-am contract, n-o voi refuza niciodată” .

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Investitorul privat ar fi gata să-i achite clauza lui Prepeliță!

 • Dacă tot e Ilie Stan favorit, să-l pună și pe Boșcodeală primar ca să știm o chestie sigură cu furturile…

  Răspunde
 • … tot n-am inteles ce cauta banii „publici” (adica ai cetatenilor de fapt) in tigania asta ?
  Cine doreste sa contribuie financiar la bambiliciul, sa o faca din banul propriu, nu sa se bage mana in buzunarul cetatenilor, mai ales al celor care nu sustin acest „spectacol” si pe spargatorii-da-samanta asociati „fenomenului”.

  Răspunde
 • Nu înțeleg de ce tine musai primăria și Consiliul județean să finanțeze ceva la care nu se pricepe!!! Faceți treabă pentru care sunteți plătiți, lasatibambiliciul asta

  Răspunde
 • Nici macar antrenorii nu sunt buzoieni*, atat de incapabili sa fim la acest bambilici? Cine l-a propus pe dl Prepelita si cine a negociat contractul? Coincid cu cei care au constatat acum incapacitatea dlui Prepelita? Nu ca ar conta raspunsul, ca doar tot noi, papagalii, platim distractia lor. Eu cred ca nu e normal si ca ceva e cazul se se intample pentru unii, DACA legea compensatiei chiar exista si functioneaza, ca aia pe bune e intr-un somn puternic la Buzau.
  ___
  * Febletea Redactiei se exclude din start, ala e si trisor, si mitoman si nesimtit concomitent.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.