Prieteni: „Învins de viciu și de viață”

Adrian Ungureanu, 42 de ani, din Dorobanți II (bloc C1), s-a sfârșit aseară în locuința părinților.

Finalul de drum era așteptat de familie și cunoscuți, în ciuda tinereții sale.

Zilele trecute s-a prăbușit pe stradă. A ajuns la spital cu ambulanța, după câteva zile a fost dat acasă, avea ciroză în ultimul stadiu.

„Învins de viață și alcool. Soția, cu care avea o fată, de vreo 13-14 ani, l-a părăsit. De atunci, viciul l-a luat sub aripa lui până la sfârșit. Depresia și alcoolul fac o echipă mortală. În ultima vreme nu mai lucra, era întreținut de frate și părinți”.

Asta ne-au spus prietenii, care l-au îndrăgit pe Adrian așa cum era el, dovadă zecile de mesaje de condoleanțe de pe facebook-ul buzoian.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Prieteni: „Învins de viciu și de viață”

 • Asta-i diferența dintre un sistem medical și manelăria prezentă la noi în colonie! În sistemul medical alcoolismul este trecut în nomenclatorul de boli iar în manelărie este considerat viciu.

  Răspunde
 • A mai apărut o invenție peste noapte, se numește „Sindromul Morții Subite la Adulți”. Sindromul, cunoscut sub numele de SMSA, a fost fatal pentru tot felul de persoane, indiferent dacă acestea duc un stil de viață sănătos și sunt în formă. SMSA este un „termen generic pentru a descrie decesele neașteptate în rândul tinerilor”, a declarat Colegiul Regal Australian al Medicilor Generaliști. Desigur, nicio legătură cu zemuirea sigură și eficientă dar pare din aceeași gamă cu gena fericirii!

  Răspunde
 • Ba, Pixele, esti prajit complet, esti de sanatoriu. Tu nu ai citit ca avea ciroza in ultimul stadiu si era alcoolic? Asta inseamna pentru tine stil de viata sanatos si persoana in forma? Du-te la psihiatrie, ca nu esti normal la cap, ai probleme psihiatrice grave, probabil schizofrenie, dar ai putea duce o viata aproape normala cu medicatie.
  Ai zis cretinitatea cu vaccinul la accidente rutiere, cancere vechi, suiciduri, uneori chiar si la persoane nevaccinate chiar etc, dar mai opreste-te, chiar asa bolnav mintal esti?
  Si nu mai da tot felul de stiri de pe site-urile care se lupta cu oculta mondiala la toate articolele, ca nu intereseaza pe nimeni si nu au nicio legatura cu nimic. Te inteleg ca esti frustrat si ca poate nu te asculta nimeni ce aberezi si te marginalizeaza lumea, dar nu inseamna ca trebuie sa refulezi aici cu mizeriile tale.

  Răspunde
 • Hoppaaaa, genaticianul pixelat a lovit din nou !
  Peste tot in lume s-a murit in ultimii doi ani DOAR de la vaccin. Stie el….si stie bine !!!
  Dha…dhhhaaa…

  Răspunde
 • PS pixelache (mai mult lache), stim si noi putina ‘ingleza sau doar interpretam in nebunia noastra cuvintele clare din ultima fraza ??!!
  Ti-ai luat tratamentul azi ?

  „The study was examined by fact-checkers from Reuters who criticize social media users that use the findings as proof that the covid vaccine causes heart attacks writing that: “the study itself does not prove a correlation with COVID-19 vaccines, though social media posts suggest that it does.””

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.