Invitație la …râs. Festival de teatru de comedie la Buzău.

06În perioada 17-23 septembrie la Buzău se va desfășura ediția a doua a festivalului internațional de teatru independent de comedie 7b.

Ieri, la CJ Buzău s-a ținut conferința de presă care a anunțat acest festival.

CJ Buzău este principalul sponsor ale evenimentului cultural.

„Acest festival a avut succes anul trecut la prima ediție. De aceea am decis că merită să susținem acest eveniment, astfel încât el să devină o tradiție la Buzău. Avem aici un public avid de cultură, anul trecut sălile au fost pline, sunt convins că și anul acesta va fi la fel. Spectatorii care vor veni vor fi cu siguranță la ieșire mai veseli și, în acest fel, mai buni, mai iubitori. Un alt lucru bun e că de la această ediție ni s-a alăturat în susținerea evenimentului și Primăria Buzău”, a precizat Emanoil Neagu, șeful CJ Buzău.

La primul spectacol, biletele costă 40 lei. La restul spectacolelor câte 30 lei.

În ultima seară și la scenele de improvizație pentru copii intrarea este libera. Abonamentele pentru 8 spectacole costa 120 lei.

 

Dragi iubitori de teatru, clipul de mai jos va spune totul despre Festivalul International de Teatru Independent de Comedie COMIC 7 B care are loc in perioada 17-23 septembrie, la Buzau! O sa puteti vedea spectacole exceptionale si o sa va intalniti cu vedete ale scenei pe care stim ca le iubiti!Iar la improvizatie va fi concurs de râs, asta e sigur! :)Fiti pe receptie maine, cand afisam intreg programul, tot aici, pe pagina!#comic7b2017

Posted by Comic 7 B – Festival de teatru on 27 August 2017

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.