Invitație la râs. Trupă celebră, în spectacol la Buzău, de 1 decembrie. Intrarea este gratuită

O dată cu 1 decembrie începe și suita de cadouri pregătite de Consiliul Județean pentru buzoieni.

După parada militară, la ora 11.30 urmează fasolea cu ciolan și spectacolul de pe scenă oferit de taraful și dansatorii Centrului Județean de Cultură și Artă. Pentru cei mai tineri va concerta Uddi.

Surpriza zilei este spectacolul oferit de grupul Vouă (condus de buzoianul Adrian Fetecău), trupă care a împlinit 35 de ani de la înființare în 2017.

Obișnuitul spectacol umoristic-muzical va fi pigmentat, dat fiind și contextul, cu câteva momente mai sobre în care se vor recita versuri patriotice.

Spectacolul va începe la ora 16.00 în Sala Mare a CJ Buzău, iar intrarea va fi gratuită.

Citește și articolul: Merită să veniți! Luați și copiii! Militarii buzoieni vă invită azi (10.00 -14.00) în Carrefour. Fanfară, roboți, laser și alte surprize!

De asemenea, de ziua națională, buzoienii pot vizita gratuit expozițiile Muzeului Județean, iar primii 500 de vizitatori (deschidere la ora 09.00) vor primi cadu câte un steguleț dacă vor răspunde la două întrebări (click AICI pentru detalii).

Luminile de Crăciun vor fi aprinse în data de 5 decembrie, la ora 17.00, începând cu tunelul de pe aleea către Muzeul Județean Buzău și continuând cu cel din fața intrării în clădirea CJ Buzău.

Tot pe 5 decembrie se vor aprinde și luminile de Crăciun în Stațiunea Sărata-Monteoru, unde copiii din comuna Merei vor primi cadouri, vor susține un concert de colinde în jurul bradului amplasat în Parcul Monteoru (ce va fi inaugurat cu această ocazie) și vor putea urmări un foc de artificii.

Pe 6 decembrie copiii vor primi cadouri, la Sala Mare a Consiliului Județean, unde sunt invitați să urmărească spectacolul ”Povești din atelierul lui Moș Crăciun“, prezentat în două serii, de la 10.30 și 12.30.

În perioada 8-10 decembrie, copiii pot viziona Proiecțiile de filme pregătite de Teatrul George Ciprian, difuzate în trei serii, începând cu orele 10.00, 12.00 și 14.00.

Anul acesta, cei mai talentați actori buzoieni revin acasă și ne vor aduce zâmbetul pe buze cu spectacolul ”Comedii cu Gorobete”.  Este o bucurie atât pentru noi să-i admirăm pe scenă, dar și pentru ei să joace acasă de sărbători. Spectacolul va avea loc pe 17 decembrie, ora 17.00. la Teatrul George Ciprian.

În perioada 19-21 decembrie, copiii sunt invitați să ia ”Micul dejun cu Moș Crăciun”, între orele 09.00-11.00, la Muzeul Județean Buzău, unde vor putea sta de vorbă și se pot fotografia cu Moșul (fotografii la minut). De asemenea, toți copiii vor primi bilete gratuite de la Moș Crăciun pentru a face un tur al expozițiilor găzduite de Muzeul Județean Buzău.

Între 19-22 decembrie, în curtea Muzeului Județean va fi organizat Târgul cu Produse Tradiţionale de Crăciun. Vor fi prezenți peste 10 producători (produse traditionale de Crăciun, dulciuri, dulcețuri, vin fiert, degustări de produse specifice Craciunului).

loading...

3 comentarii la „Invitație la râs. Trupă celebră, în spectacol la Buzău, de 1 decembrie. Intrarea este gratuită

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.