Invitație pentru părinți, bunici și, mai ales, copii. Azi, la ora 17.00, se aprind! Va fi și un foc de artificii!

Bucuria copiilor și nu numai.

Astăzi, la ora 17.00, se va aprinde tunelul de lumini amenajat pe aleea din fața Muzeului Județean.

Este unul dintre cadourile, dintr-o serie mai largă, oferite de Consiliul Județean buzoienilor în luna decembrie.

Tot astăzi, la câteva minute distanță se vor aprinde beculețele și dintr-un al doilea tunel, cel înființat în fața clădirii CJ Buzău.

Șeful CJ Buzău, Emanoil Neagu, se va deplasa apoi către stațiunea Sărata Monteoru. Și aici se vor aprinde iluminatul festiv de sărbători (ora 18.00), iar apoi, copiii din comuna Merei vor primi cadouri și vor susține un concert de colinde, în jurul bradului amplasat în Parcul Monteoru (ce va fi inaugurat cu această ocazie).

Evenimentul se va încheia cu un foc de artificii.

Mâine, 6 decembrie, copiii din municipiul Buzău vor primi un nou cadou. La Sala Mare a CJ Buzău se va juca în două serii (10.30 și 12.30) spectacolul ”Povești din atelierul lui Moș Crăciun“.

În perioada 8-10 decembrie, copiii pot viziona Proiecțiile de filme pregătite de Teatrul George Ciprian, difuzate în trei serii, începând cu orele 10.00, 12.00 și 14.00.

Evenimentele organizate de CJ Buzău vor continua până pe 22 decembrie:

  • Anul acesta, cei mai talentați actori buzoieni revin acasă și ne vor aduce zâmbetul pe buze cu spectacolul ”Comedii cu Gorobete”.  Este o bucurie atât pentru noi să-i admirăm pe scenă, dar și pentru ei să joace acasă de sărbători. Spectacolul va avea loc în data de 17 decembrie, ora 17.00. la Teatrul George Ciprian Buzău.
  • În perioada 19-21 decembrie, copiii sunt invitați să ia ”Micul dejun cu Moș Crăciun”, între orele 09.00-11.00, la Muzeul Județean Buzău, unde vor putea sta de vorbă și se pot fotografia cu Moșul (fotografii la minut). De asemenea, toți copiii vor primi bilete gratuite de la Moș Crăciun pentru a face un tur al expozițiilor găzduite de Muzeul Județean Buzău.
  • În perioada 19-22 decembrie, în curtea Muzeului Județean va fi organizat Târgul cu Produse Tradiţionale de Crăciun. Vor fi prezenți peste 10 producători (produse traditionale de Crăciun, dulciuri, dulcețuri, vin fiert, degustări de produse specifice Craciunului).
loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.