Invitație. Se va aprinde câte o candelă și se va depune o floare la fiecare cruce

Încă mai aveți timp să ajungeți la Cimitirul Eroilor din Buzău la ceremonia organizată în această seară de „Ziua Armatei”.

Militarii din Garnizoana Buzău invită buzoienii în data de 25 octombrie 2018 la orele 19.15 la desfăşurarea unei ceremonii militare şi religioase de aprindere a unei candele şi depunerea unei flori la fiecare cruce de erou din Cimitirul eroilor din Municipiul Buzău.

La activitate vor participa oficialităţi locale civile şi militare, reprezentanţi ai instituţiilor publice, cadre militare în activitate, în rezervă şi retragere și veterani de război.

O primă activitate, mai amplă, s-a desfășurat azi de la ora 11.00, la Monumentul „Ostaşului Erou” din localitatea Siriu, judeţul Buzău, unde ținut o ceremonie militară şi religioasă precum şi un spectacol literar-muzical al elevilor şcolilor gimnaziale din localitatea Siriu

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Urmează stâlpii de iluminat. Cât va ține „minunea” ?  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Invitație. Se va aprinde câte o candelă și se va depune o floare la fiecare cruce

  • Ar fi o acțiune de onoare pentru toți locuitorii orașului .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.