Iohannis ori Dăncilă ? Mesaj pentru alegătorii Pro România Buzău (24 mii de votanți)

„PRO România Buzău nu tranzacționează voturile lui Mircea Diaconu!”, e titlul comunicatului de presă emis azi de filiala de la Buzău a partidului lui Victor Ponta.

„Votați conform propriei conștiințe”

„Așa cum a spus și candidatul pe care PRO România Buzău l-a susținut în primul tur al alegerilor prezidențiale, noi rămânem consecvenți crezului nostru. Cu alte cuvinte, noi nu vom recomanda cetățenilor care ne-au sprijinit în Campania Electorală și l-au votat pe independentul Mircea Diaconu să voteze în acest tur doi pe unul sau altul dintre candidați. Le mulțumim pe această cale membrilor, simpatizanților și alegătorilor noștri, îi îndemnăm să iasă din nou la vot, pentru că este un drept câștigat cu sânge la Revoluția a cărei comemorare se apropie, și le spunem să voteze conform propriei conștiințe. Singura care poate schimba ceva în această țară unde moralitatea este din ce în ce mai scăzută și pe care doar cei integri o vor schimba, nu prin violență, ci democratic, punând ștampila acolo unde cred ei că este mai bine” – comunicat Pro România Buzău

În primul tur, Mircea Diaconu – candidat susținut de Pro România și ALDE a obținut la Buzău aproape 24 de mii de voturi (13,4%.)

  1. Viorica Dăncilă PSD 34,61% – 61.769 votanți
  2. Klaus Iohannis PNL 29,66% – 52.949 votanți
  3. Mircea Diaconu independent, ALDE, Pro România – 13,4% – 23.957 votanți
  4. Dan Barna USR Plus 9,7% – 17,426 votanți
  5. Theodor Paleologu 4,2% – 7611 votanți

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Iohannis ori Dăncilă ? Mesaj pentru alegătorii Pro România Buzău (24 mii de votanți)

  • Ponta ne a păcălit o data, i am dat votul, a doua oara nu l mai vede !!! Ponta este istorie, un pervers și un mincinos notoriu, un gaga ăla politicii, un mitoman.

  • IOHANNIS,,,,nu ma vrem P.S.D.-ul,,,,la dracul cu el,,,!!

  • Cineva probabil a fost lovit rău cu leuca de-i ciripesc păsărelele pe la mansardă dacă crede că voturile luate de Mircea Diaconu sunt ale Anti România, și că votanții din 10 noiembrie sunt amanetați pe vecie așteaptând ordine de la alde rahache cu cine să voteze. Stânga națională va vota Viorica Dăncilă. Pe Johannus nu îl votează nici părinții lui care au renunțat la cetățenia română din 1992. România este, încă, țara românilor!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.