Ion Dobre: „Nici noi nu ne așteptam să vină atât de mulți!”

A fost, clar, evenimentul zilei la Buzău.

Și o surpriză.

Numărul neașteptat de mare al profesorilor buzoieni care au venit la miting și, apoi, pe Calea Eroilor unde se auzise că va ajunge Marcel Ciolacu.


„Cred că sunt trei mii, nu ?”, li s-a adresat Ion Dobre, liderul de sindicat, jurnaliștilor buzoieni prezenți pe Calea Eroilor.

„Sincer, nici noi, ca organizatori, nu ne așteptam să vină atâția. E și ăsta un semn important care ar trebui să spună ceva guvernanților. Că această grevă nu e un moft. Nemulțumirile profesorilor sunt la cote maxime. Ce ne-au oferit aseară e o jignire. Să le fie rușine”, a spus Dobre.

Ciolacu l-a căutat prin mulțime pe liderul de sindicat pentru a-i propune o întâlnire, după evenimentele de Ziua Eroilor”, la Prefectură: „Veniți, vă rog, cu șapte cadre didactice, să discutăm!”

Întâmplarea de astăzi, posibil să aibă două consecințe:

1) Profesorii probabil că au realizat că UNIȚI chiar reprezintă o forță (în județ)
2. Când a văzut coloana de protestatari care parcă nu se mai termina, probabil că Marcel Ciolacu și ceilalți politicieni prezenți au realizat că nu-i de joacă

Niciodată la „Ziua Eroilor”, la Buzău, n-a fost atât de multă lume. Dar, paradoxal, „Ziua Eroilor” a trecut pe planul doi din cauza mitingului profesorilor.Citește și:

loading...

Un comentariu la „Ion Dobre: „Nici noi nu ne așteptam să vină atât de mulți!”

  • Asta ar trebui sa va spună cam care e nivelul de nemulțumire în societate.Gasiti bani doar pt salariile voastre,mașini pt instituții,vacante plătite pt grangurii politici,bani pt biserici si fel de fel de festivitati inutile,dar niciodată pt.cei care chiar muncesc.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.