Ionela Dobrică: „Îi îndemn pe tinerii buzoieni să participe cu încredere”. Finanțări nerambursabile

Ministerul pentru Mediul de Afaceri a publicat lista firmelor admise pentru finanțare în cadrul Programului Start Up Nation 2018-2019. 

Cei mai bine clasați 8.645 de aplicanți au fost deja chemați pentru a semna contractele de finanțare. Restul, până la 10.000, vor fi chemați după finalizarea contestațiilor.

„Start Up Nation este o dovadă în plus că în Buzău există o generație activă extrem de dornică de a păși pe calea antreprenoriatului. Această generație merită tot sprijinul pe care îl poate primi din partea autorităților și mă refer aici în primul rând la ajutorul financiar de până la 200.000 lei pentru deschiderea afacerii. Statul plătește acești bani, dar în schimb primește o nouă generație de antreprenori, primește noi businessuri înfloritoare și mai multe locuri de muncă. În final, și statul și cetățenii au de câștigat și asta înseamnă o Românie de mâine mai bună decât România de ieri”, susține Ionela Dobrică, deputat PSD.

În Programul Start Up Nation 2018-2019 s-au înscris 652 de aplicanți din Buzău. Numărul de înscrieri din Buzău este unul ridicat în comparație cu cele din județele vecine, Ialomița (352), Brăila (298) sau Covasna (171).

Start Up Nation este un program care crește de la un an la altul. Dacă la prima ediție a acestuia, 2017-2018, au fost depuse 19.297 de dosare de aplicare, la ediția din acest an numărul lor a crescut până la 33.514.

„Îi îndemn pe buzoieni să participe cu toată încrederea la programe de sprijinire a antreprenoriatului. România are nevoie de noi antreprenori și oferă multe avantaje pentru cei care își doresc să facă un pas în față. Vorbim de multiple oportunități de sprijinire, atât din fonduri guvernamentale cât și din fondurile U.E. Spre exemplu, nu trebuie uitat că în sediul Consiliului Județean Buzău funcționează, de mai bine de un an, un birou de consultanță gratuită pentru proiecte europene. Cei care își doresc să obțină bani europeni se pot duce acolo și vor fi ajutați în scrierea proiectului,” adaugă Ionela Dobrică.

Biroul de consultanță gratuită pentru proiecte europene care funcționează în incinta Consiliului Județean Buzău are în componență specialiști ai C.J. în atragerea de fonduri U. E. precum și specialiști ai Agenției de Dezvoltare Regională cu sediul la Brăila. Doritorii pot beneficia în mod gratuit de sprijinul acestora în scrierea de proiecte europene și accesarea de fonduri U.E.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Ionela Dobrică: „Îi îndemn pe tinerii buzoieni să participe cu încredere”. Finanțări nerambursabile

  • EMILIA LUNGU PATARLAGELE,BUZAU, FELICITARI PENTRU ANTREPRENORI, MULT SUCCES PE VIITOR!!

  • Fără comentarii !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.