Ionica Tarău: „Cât de Nebun sa fii să vezi trenul și să treci cu mașina prin fața lui?”. Iată ce a făcut după accident

 

Ionica Tărău, cunoscuta combatantă pentru drepturile persoanelor cu dizabilități din Buzău, s-a aflat în trenul ce a lovit astăzi un autoturism  în Halta Pietroasele.

Acesteia aproape că nu-i venea să creadă că tânărul de la volan a forțat trecerea deși era în funcțiune semnalele acustice și luminoase care avertizau venirea trenului:

„Omul cu masina vede trenul ca vine spre el, aude sirenele si totusi trece peste calea ferată. Cat de Nebun sa fii sa vezi trenul si tu sa treci cu masina prin fata lui ?Putea fi mai rau cu noi călătorii din tren…am simtit ca ,,zboară”trenul de pe calea ferată. Of of of nici peste 1000 de ani ni vom trai si noi intr-o lume normală- civilizată. Trenul de 2 lei…2 lei dai, 2 lei face…! Asteptam poliția,procuratura …salvarea,facem poze…sa uitam de canicula si zecile de minute întarziere. Cred că ies la ocazie…!”.

După prima pățanie, în timp ce mecanicul era plecat în gară, Ionica Tarău s-a postat preventiv în locomotivă.

„Am avut teama ca vreun alt nebun sa nu porneasca trenul fara mecanic. Pe locul mecanicului de locomotiva mă gandeam daca ne-ar fi aruncat pe camp …? Cu vagon cu tot ? Din vina unui om nesanatos la cap si neintreg la minte care a vazut bariera,a auzit semnalele acustice, a vazut locomotiva si totusi a vrut sa treaca prin fata locomotivei care pornise sirenele de dezgropa si mortii!”.

Citește și articolul: Surpriză! N-au amendat-o, ci i-au dat o sticlă cu apă

Șoferul de 27 de ani care a provocat accidentul este din Clondiru și a scăpat doar cu sperietura.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.