„Ioniță, scoal’-te, mă!” 😂 Cine e și unde s-a întâmplat

Fază comică azi pe drumul județean ce traversează satul Cănești (jud. Buzău).

Beat mangă după ieșirea de la birt, un localnic, s-a culcat 😂 pe bicicleta oprită pe carosabil.

„Ioniță, scoal’-te, mă!”, i-au strigat localnicii.

Ioniță a deschis câteva secunde ochii, a bâiguit ceva, apoi s-a culcat la loc.

UPDATE. Unchiașul ascunde o tragedie

„Știți cine e amărâtul ăla de pe mijlocul drumului ? Dacă vă mai aduceți aminte, acu’ vreo doi ani a fost un băiat, găsit înecat în heleșteul din Parcul Marghiloman. Era copilul lui. Pe răposat îl chema Vasile Burtea, iar pe amărâtul de taică-su Ioniță Burtea. Trei copii a avut Ioniță, toți au ajuns la casa de copii după ce s-a despărțit de nevastă-sa”, ne-a transmis un localnic.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „„Ioniță, scoal’-te, mă!” 😂 Cine e și unde s-a întâmplat

 • Era beat, dar nu prost, dormea be bicicleta ca sa nu ramana fara ea.

  Răspunde
 • Drepturile omului: orice individ se poate inmulti
  Erau niste organizatii care dadeau bani oricarui individ ce se lasa sterilizat. Au fost interzize practicile astea, considerate rasiste. Un fel de „Esti atat de terminat incat esti dispus sa renunti la dreptul de a te reproduce pentru 200 de lei? Inseamna ca esti un material genetic excelent! Da-i inainte, toarna copii, are cine sa-i creasca, chiar si daca vor iesi niste amărâți din cauza ca-s facuti la betie!”

  Răspunde
 • Copii, copii, copii/Copii copii (si iar) copii!
  „Heaven and happiness do not exist. That is your parents’ way to justify the crime of having brought you into this world. What exists is reality, the tough reality, this slaughterhouse we’ve come to die in, if not to kill and to eat the animals, our fellow creatures. Therefore, do not reproduce, do not repeat the crimes committed against you, do not give back the same, evil paid with evil, as imposing life is the ultimate crime. Do not disturb the unborn, let them be in the peace of nothingness. Anyway we’ll all eventually go back there, so why beat around the bush?”

  Răspunde
 • Costa, hai sa nu exageram, de la a nu face copii la betie fara sa aiba minimum de conditii pana la pasaje nihiliste si nevrotice e cale lunga. E bine sa faci copii, dar numai daca ii poti intretine si ingriji si daca nu esti betiv sau drogat.

  Tereaca, de ce imi modifici postarile? Eu nu am scris ca ies copii amarati din cauza ca-s facuti la betie. Amarati ies cand nu au conditii. La betie ies handicapati. Nu e cuvant obsecen, care e problema? E un cuvant inca folosit prin formularele oficiale. Mai devreme ne delectai cu cucoana aia videochatista care statea cracita, cu gogoasa-n sus, si ai pus un oval semi-transparent (sanii nu mai incapusera complet in oval, probabil se terminase cursa la mouse cand l-ai tras), sa nu zici ca n-ai incercat sa acoperi. Orice cuvant capata treptat o conotatie nasoala daca e asociat cu ceva nasol. Oricat ar schimba unii denumirile, toate vor capata conotatie negativa. Pana si cuvantul „special”, folosit de initial americani pentru a aduce laude, a ajuns sa fie folosit ca jignire la cateva luni de la introducerea lui pentru a descrie persoanele cu handicap. De ce ti-e teama nu scapi, e o vorba.

  Dex: HANDICAPÁT ~tă (~ți, ~te) 1) și substantival (despre persoane) Care are o infirmitate (fizică și/sau psihică).

  La noi cuvantul „handicapat” inca mai e unul folosit prin unele formulare oficiale.

  Răspunde
 • Asteptam sa postati imagini cu starea mai mult decat dezastruoasa a drumului . Restul e can-can !

  Răspunde
 • Drumul pe care se „odihnește” cetățeanul turmentat este drumul județean care face legătura cu Chiliile și pe care tov. Neagu a promis că îl asfaltează. Nu a zis și când…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.