Ionuţ Apostu: „Azi, am suspendat acordarea ajutoarelor sociale pentru 35 de asistaţi!”. Iată ce l-a supărat pe viceprimar!

Viceprimarul Ionuţ Apostu a luat azi decizia suspendării acordării ajutoarelor sociale pentru 35 de asistaţi social:

„Zilele trecute am cerut un raport către Direcţia de Asistenţă Socială. Mi s-a confirmat faptul că 35 de persoane din municipiu, apte de muncă, nu au prestat nicio oră de muncă în folosul comunităţii în luna martie. De aceea, astăzi  am luat decizia ca toţi 35 să nu primească ajutorul social pentru luna martie. Dacă nu vor veni nici în aprilie, iarăşi nu vor primi. Nu sunt multe ore de prestat, două-trei zile într-o lună, în principal la măturat sau strâns de gunoaie. Dacă nici măcar atât nu se face… Îmi pare rău, dar ne vom ţine de promisiunea de a-i pune la treabă pe asistaţii social” ne-a declarat azi viceprimarul Ionuţ Apostu.

Printre zecile de asistaţi social puşi la treabă se află şi celebra vânzătoare de seminţe – Casandra. Aceasta a spus că nu-i e ruşine de muncă, ba dimpotrivă ar vrea să fie angajată măturătoare la RER sau la Urbis Serv, promiţând că va face şi treabă:

„Mi-e tare greu. Cum să trăiesc dintr-un milion patru site pe lună ? Şi nu-i vorba doar de mine. Am copii, am nepoţi. Aş vrea şi eu să mă angajez, măcar acum la bătrâneţe”.

Auraş Tereacă  

 

loading...

Un comentariu la „Ionuţ Apostu: „Azi, am suspendat acordarea ajutoarelor sociale pentru 35 de asistaţi!”. Iată ce l-a supărat pe viceprimar!

  • Cred că avem o echipă bună la cârma Primăriei Buzău. Succes!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.