Ionuț Apostu: „Spre disperarea haterilor, fântânile vor funcționa normal”

„Sunt fărâmate!”. „Artezienele au eșuat! 500 de mii de euro s-au dus pe apa sâmbetei”.

Sunt câteva comentarii de pe facebook ori din presa locală, după ce artezienele din Crâng au fost trase la mal.

Viceprimarul Ionuț Apostu a ținut să contrazică aceste alegații „răutăcioase”.

„Lacul este plin de vegetație. Fântâna arteziană a fost scoasă la mal pentru curățarea lacului, dar și a pompelor submersibile! Așa este la început, mai sunt necesare și lucrări de mentenanță! Dar nu știți să vă mai bucurați de nimic. Peste tot vedeți numai lucruri rele. Fântânile vor funcționa normal spre disperarea haterilor!”

Apostu: „Prețul adjudecat după licitație pentru cele două arteziene din Crâng și cele trei din Tineretului a fost de 420 de mii de euro. Cam cât asfaltarea unei străzi medii. În ultimii ani s-au asfaltat în Buzău peste 160 de strazi. Un oras are nevoie si de infrastuctură și de astfel de obiective pentru înfrumusețare”

În concluzie, artezienele din Crâng nu sunt „fărâmate”, doar li se curăță pompele – o acțiune normală de mentenanță.

Citește și:

loading...

32 de comentarii la „Ionuț Apostu: „Spre disperarea haterilor, fântânile vor funcționa normal”

 • Ati punctat foarte bine, lumea este bombardata cu stirii negative nu stiu ce sa mai creada pentru ca au fost de foarte multe ori mintiti, inselati sau se arunca cate o diversiune pentru a distrage atentia de la adevarata problema. multi nu stim sa ne mai bucuram de viata si asta datorita oamenilor care ne-au condus dupa 90, generatia respectiva a avut sperante mari, dar s-au dovedit a fi iluzii desarte

  Răspunde
 • Vorbește de sute de mii de euro cu o așa nonșalanță într-un oraș cu spații verzi ajunse junglă, trotuare și străzi sparte, școli în care elevii dau bani pentru cretă, hârtie igienică și săpun, șantiere eterne ( în spate pe Unirii Sud au început sa toarne asfalt, dar nu mai lucrează de vreo 12 zile) !
  Un oraș neglijat, plin de gunoaie, dar cu arteziene de sute de mii de euro! Bătaie de joc!

  Răspunde
 • Iar vorba cu hateri este chiar nesimțire. Sunt hater pe banii mei, nu a venit Apostu cu euro de acasă!

  Răspunde
 • La Colegiul Economic copilul meu nu a avut tot anul săpun la toaletă. În an pandemic, etc. De asta sunt hater, coane Apostu, că arunci banii pe apa Crângului! Auzi la el, hateri!

  Răspunde
 • Săpunul la toaletă se fură domnul Ar, pentru că așa sunt educați unii copii…sau needucați. Și m-am referit la unele personaje de pe Facebook care nu văd nimic bun ci au doar interese politice. Alegeri mai sunt peste 3 ani! Până atunci nu vrem decât să muncim pentru înfrumusețarea și modernizarea orașului. Da, repet, si asfalt…dar si Iazul Morilor…locuri de joacă sau alte obiective de agrement!

  Răspunde
 • Începe anul școlar. Sutele de mii de euro erau mai bine folosite pentru amenajarea spațiilor, astfel încât să fie respectată distanțarea, dotarea cu aparatură de dezinfectare cu uv etc. Dar Nuuu, noi avem arteziene trase la mal! Ce haiter sunt, măi nene…

  Răspunde
 • În domeniul nostru, al administrației, hater este omul frustrat care spune ceva rău despre tot ceea ce faci sau zici, fără vreun motiv bun, din simplul motiv că ura se cultivă ușor și se exprimă la fel de ușor de la adăpostul anonimatului oferit de tastatură. Ca sa explic si de ce am folosit cuvantul hater

  Răspunde
 • Hater să-l faceți pe tatăl dumneavoastră domnule Apostu, pentru că deocamdată sunteți acolo plătit și din banii mei pentru a-mi gestiona și administra impozitele! Cred că am dreptul să mă îndoiesc de utilitatea și eficiența acestor fântâni, atât timp cât ele sunt trase la mal în plină vară, după numai 2-3 luni de funcționare!! Pentru că, peste o lună/două vine toamna și doar nu le lăsați să funcționeze în noiembrie sau februarie!!

  Răspunde
  • Domnule Florian, e dreptul cetățenilor să se îndoiască de orice, dar să caute să nu mintă ori să exagereze până la cer. A se spune că fântânile sunt „fărâmate” e în mod clar o minciună.

   Răspunde
 • Săpunul, pentru a fi furat, trebuie mai întâi pus. Ceea ce nu a fost cazul. Cretă și marker ul sunt luate din banii copiilor. La fel și aparatul de aer condiționat. Dați bani și la școli, dacă tot vă permiteți fantezii pe ape!

  Răspunde
 • Investitiile cu fintinele si Iazul Morilor sint ratate de la bun inceput: in primul rind nici nu e vorba de fintini arteziene , ci de simple tisnitori care nu isi aveau locul acolo – e ca si cum s-ar construi un canal prin mijlocul unui riu ; Fintinele trebuie sa aduca racoare , apa acolo unde nu exista plus aspectul estetic ( lipseste acum )
  Legat de Iazul Morilor nu am observat in filmulet canalul propriu-zis ( girla cum se numea ); daca nu s-a scos la suprafata proiectul chiar nu prezinta vreun interes , fiindca acel canal era elementul principal ; din pacate nimiic de bine

  Răspunde
 • Domnul Florian! Expresia mea poate prea dură se referea strict la autorii unor comentarii pe o anumită pagină de Facebookz. De aceea m-am referit la cei care se ascund în spatele tastaturii. Asta nu vă dă dreptul dumneavoastră să îmi jigniți părinții pe care nu cred că îi cunoașteati de altfel! Am spun mai sus că nu vreau decât să muncesc în slujba comunității buzoiene în calitatea mea de vicperimar plătit și din impozitele dumneavoastră. Dar dacă ne-ați creditat prin vot pentru acest lucru trebuie să realizați că avem obligația de a gestiona aceste fonduri corect. Faptul că s-a realizat o investitie de care se bucura zeci de mii de buzoieni este un lucru bun. Dumneavoastră nu vă place. Ok. Minoritatea se supune majorității oriunde! O zi frumoasă vă doresc!

  Răspunde
 • Domnule Auras, va rog sa imi comunicati cine a semnat procesul verbal de punere in functiune al artezienelor ? Alimentarea cu energie electrica este ilegala deoarece este facuta din iluminatul public si vreau sa stiu daca exista aviz de racordare al acestora parafat de un specialist.

  Răspunde
 • moșule, la 35,68% prezență la vot, numai majoritar nu ești..

  Răspunde
 • Se cam amesteca minoritatea cu majoritatea ; majoritatea de la alegeri nu e minoritatea care apreciaza unele proiecte

  Răspunde
 • Nea’ Apostu, puțin bun simț nu strică. Mai ușor cu etichetele puse celor care sunt împotriva sistemului sau au ceva de comentat. Dacă comentăm nu înseamnă că suntem contra progresului orașului nostru, și nici că simpatizăm adversarii politici ai PSD. Suntem buzoieni și credem că unele lucruri ar trebui să aibe prioritate în fața altora. Că idee, fântânile arteziene erau cam pe ultimele locuri.
  Au costat 420.000 de Euro și arată foarte urât, în fapt fiind doar sisteme de aruncat apă nu fântâni construite de la zero.
  Cele 160 de străzi sunt mai puține fie și că număr, dacă ținem cont că unele au fost împărțite în mai multe segmente și redenumite. Ca lungime și ca suprafața nu este mare lucru. Încă avem trotuarele praf, iar partea carosabilă arătat jalnic pe marea majoritate a străzilor.
  Pe banii altora toți se cred mari manageri…

  Răspunde
 • Minoritatea nu se supune niciodată majorității în niciun stat democratic! Asta e valabil doar într-un stat totalitar. Apoi, ați făcut vreun sondaj ca să vedeți care este majoritatea și care minoritatea pe subiectul de față? Că referendumuri văd că știți totuși să organizați…

  Răspunde
 • Nimeni nu este hater degeaba, dle Apostu !
  Acele tevi de PVC, cuplate la curent, le numiti dvs fantani arteziene de juma de milion de euro ???????!!!!!!
  Despre CE vorbim aici ??????!!!!!

  Răspunde
 • Ce să vezi, dom’le? S-a deranjat domnu’ Apostu. Pe banii noștrii avem tot dreptul să comentăm (nu să mințim) dacă ceva nu ne convine. Și nu ne convine multe la voi, tovarăși pesediști.

  Răspunde
 • Si eu sunt hater, si imi permit sa fiu, tot pe banii mei! Ati marit toate taxele spunând ca nu mai sunt bani pentru situatii de necesitate stringenta, apoi ati aruncat sute de mii de euro pe niste porcarii care mai necesita si risipa apoi cu mentenanta. Da, scolile nu au conditii, vin copiii cu markere si sapun de acasa.

  Răspunde
 • Era de asteptat sa se colmateze pompele artezienelor!Ele nu pot functiona decat in bazine cu apa curata,nu in mal si alge! Cu siguranta nu vor avea viata lunga daca nu vor fi relocate…

  Răspunde
 • Domule Apostu, unul dintre cei care se îndoiesc acum de utilitatea acestor fântâni, este și tatăl meu, care, din păcate pentru mine, pentru că nu am reușit să-l conving, a votat partidul din care faceți parte și care v-a propulsat în funcția ce o dețineți! Nici dvs.nu cred că-l cunoașteți, dar vă permiteți să-l numiți hater, doar pentru că se îndoiește, ca și mine dealtfel, de utilitatea fântânilor! Legat de acele zeci de mii de buzoieni, eu aș fi mai sceptic și v-am dat că exemplu pe tatăl meu! Și domnule Tereacă, o fântână arteziană nouă, care după două luni de funcționare, în plină caniculă, este trasă pe drepta „pentru mentenanță”, nu este neapărat „fărâmata”, lucru pe care eu nu l-am afirmat, dar cu siguranță poate fi inutilă!! O zi frumoasă vă doresc, amândurora!!

  Răspunde
 • Anvelopati blocurile, afaltati cum trebuie, trotuare, trafic, parcari etajate mai rpd, ca apar alea care leviteaza, pana aude Toma ca exista si nu la Oradia. Infrumusetari pe bani, si bani buni, sa faca cine vrea la el in curtea pentru care plateste impozit. Voi va jucati Monopoly acolo, măi, pe banii noștri? Alea-s înfrumusețări? Poate pentru nivelul Ținteștiului, săracii bieții oameni de acolo că n-au ei nicio vină. Boșcodeală ne-a lăsat printre niște gropi și bolovani, stați să vedeți Dubai ce rămâne după Toma!

  Răspunde
 • A facut si Toma lucruri bune, este incontestabil, dar are si momente cand abereaza…

  Răspunde
 • Domnule Apostu, dacă tăceați, era mai bine. Aleea nu sunt fântâni arteziene! NU! Sunt niște „instalații” (niște țâșnitori) făcute artizanal de niște băieți și apoi montate pe două lacuri. Fântână arteziană este cea din fața hotelului din Piața Dacia, ca idee, domnule Apostu, dornic de muncă pentru buzoieni pe banii noștrii. V-au murit lăudătorii?
  Prioritățile voastre nu prea concis cu cele ale buzoienilor. Ca fapt divers trotuarul din fața blocului meu este distrus pe o porțiune de vreo 30 de metri, dar domnu’ primar de vreo câțiva ani ne tot minte cat va fi reabilitat.

  Răspunde
 • Bună întrebarea lui Alex cu alimentarea fântânilor din iluminatul public, este ilegal, cine a semnat pentru așa ceva riscă enorm. Așteptăm un răspuns din partea d-lui reporter sau a d-lui viceprimar.
  Ferească Dumnezeu de un accident de electrocutare ca multi vor intra la apă.

  Răspunde
 • „…Dar nu știți să vă mai bucurați de nimic. Peste tot vedeți numai lucruri rele….” …domnule ionut as dori sa ma bucur de masina mea… dar pe „strazile” acestea daramate nu pot, as dori sa ma bucur de o plimbare, dar pe „trotuarele” acestea ca dupa razboi nu am cum, as dori sa ma stiu in siguranta in orasul meu dar cu atata coruptie este imposibil pentru ca imi este teama pentru ai mei in permanenta: poarta raului consider ca este intentionat tinuta deschisa … deci domnule ionut NU TE CREDE NIMENI!

  Răspunde
 • Eu cred ca era mult mai necesar si frumos anveloparea blocurilor de la intrarea in Buzau dinspre Rm.Sarat , arata ca dupa razboi ,adica ORIBIL .

  Răspunde
 • Pentru ,,Ar” :,,Minoritatea nu se supune niciodată majorității în niciun stat democratic! Asta e valabil doar într-un stat totalitar.”
  SERIOS ? Tipic LGBT!!

  Răspunde
 • Sapunul de la scoala nu se fura, daca ar exista dozatoare cu sapun lichid, ma intreb cum se mai poate fura, dar daca se aseaza sapun cheia pe chiuveta, cred si eu ca se arunca la gunoi. Daca scolile ar fi scoase din sistemul arhaic in care se afla posibil sa vedem si noi altfel fantanile din crang. WC renovat ca la mall …sa le fie drag sa pastreze, educatie preventiva la scoala + o supraveghere mai atenta din partea personalului.

  Un mic exemplu: gardinita cu pretentii in Buzau…si presupun ca asa este peste tot; cumparam rechizite, servetele umede, prosoape de hartie, apa potabila pentru copii (abonament la firma care livreaza apa), un cost aproximativ ptr fiecare copil 100 lei /luna. In conditiile in care toti doctorii recomanda sa nu consumam apa de la robinet si toata lumea cumpara apa plata ptr consum propriu, copiilor nostri, viitorul Buzaului, ca sa zicem asa, li se da apa de la robinet. Ni se spune direct, daca nu cumparati sau nu aduceti pentru copii dumneavoatra, de la Primarie nu ni se aloca fonduri suficiente si vom folosi ce avem! Sa mentionez ca am cumparat scaunele in clasa 100 lei / bucata, pentru ca celelalte erau vechi si instabile?! Si cred ca sunt multe alte cheltuieli pe care le pot enumera si care lipsesc din viata de zi cu zi a buzoianului. Sa mentionez si lipsa locurilor de joaca pentru copii, lipsa parcarilor…si alte lipsuri de zi cu zi, care sunt incununate de pretul apei in Buzau, care este aproape dublu fata de alte orase. Pretul apei se vede in intretinerea din fiecare luna…acolo noi pierdem bani, iar in Buzau salariile sunt destul de mici. Cu 500.000 euro, ma gandeam ca veti gasi un sistem de gospodarire a apei, care sa duca la o scadere de pret….ma gandesc si eu. Cel mai mult imi place cand imi spune administratora blocului ca suntem ratuste, ne place sa facem baie!(ne mai educam si noi) ratustele buzoiene, ati prins paralela cu cele din parcul Crang :))

  Mergand pe strada, daca tot este sa „citim” din mers… s-a turnat beton pe trotuare, se renoveaza, perfect putem spune, doar ca s-au uitat semnele sa atentioneze si trecatorii, desigur urmele in beton se pot vedea + urme de bicicleta. Nu cred ca a facut-o intentionat! Nu mai mentonez de masinile RER care cand stropesc strada merg una langa alta blocand tot sensul de mers.

  Nu zice nimeni ca nu fac bine, intentia + rezultatul sunt laudabile, cum este facuta treaba…asta este o alta discutie…probabil ca aici trebuie lucrat putin. La fel si cu fantanile..ele sunt frumoase, dar trebuia curatat prima data lacul si apoi montate!!

  Răspunde
 • Mai vorbim când te vei afla într-o situație de minorat, iar ceilalți își vor impune voința. Că așa vor dori ei, pur și simplu! Apoi, noi, ceilalți, de pe margine, vom ridica din umeri și îți vom arunca în față dictonul ăsta total greșit al domniei majorității. Democrația nu este decât despre un construct social și juridic în care schimbarea de regim se face fără vărsare de sânge și în care principiile politice ale Iluminismului sunt aplicate în practica socială prin negociere și respect reciproc.
  Dar asta e, reducem totul la gay că atât ne duce capul, astea sunt obsesiile de care unii nu pot scăpa…

  Răspunde
 • Dl. Tereacă!! Ce reacții total obiective tocmai aici, la dvs. pe site, mai exact chiar în sufrageria lui Toma. Ce ziceți de asta?? Dl. Apostu – hater, are o singură definiție. Dvs. în administrație nu aveți un alt DEX deși după cum numiți niste țevi fântâni nu sunt foarte sigur.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.