ÎPS Ciprian a mulțumit lui Toma și Armatei. „E frumos când se fac și fapte concrete”

ÎPS Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, a fost încântat de noutățile din Parcul Crâng.

Monumentul Eroilor și plantarea a 775 de stejari – pentru fiecare dintre eroii buzoieni decedați în primul război mondial.

„Este frumos să ne manifestăm recunoștința față de înaintați și prin fapte concrete. Felicit Primăria Mun. Buzău, Municipiul Buzău și voluntarii pentru plantarea celor 775 de stejari și realizarea monumentului. La mulți ani tuturor românilor. La mulți ani România. Dumnezeu să ne binecuvânteze!”

Vezi mai jos întregul discurs al ÎPS Ciprian.

loading...

6 comentarii la „ÎPS Ciprian a mulțumit lui Toma și Armatei. „E frumos când se fac și fapte concrete”

 • Orice s-ar spune, noi ca buzoieni suntem feriti de dusmania exacerbata si malefica si la excesele politienesti pe care le vezi la Constanta si Bucuresti, induse de tot felul de bestii inconstiente din politica actuala.
  Meritul este in primul rand al primarului Toma.
  Omul sfinteste locul.

 • @oeL, nu ne mai facem bine niciodată. Tu ești dovada!

 • Felicitari primarului si tuturor celor care au facut posibila ziua de astazi, invitatilor, oficialitatilor, simplilor buzoieni care au fost de fata sau care au privit ceremonia la televizor! Va ramane in istoria culturala, spirituala si a faptelor ca o zi mare! La multi ani, romani! La multi ani, buzoieni!

 • Eiii….acum chiar dorm liniștit…
  Dacă i-a plăcut și lui Ciprian, șeful sutaniștilor locali, chiar e ceva….
  Dar sutele de sutaniști buzoieni, aceste căpușe alimentate din banul public, acești îmbuibați dedați încă din fragedă ucenicie la acte de sodomie și ulterior pedofilie ( cu mici excepții ), acești sabotori și exploatatori ai comunităților locale, aceștia cu ce au contribuit, ce acte de caritate au săvârșit pentru cinstirea memoriei eroilor neamului ???
  În afară de urmărirea cu abnegație a propriilor interese, de sabotarea cu bună știință a măsurilor elementare de limitare a răspîndirii Covid19, de mârșavă implicare în campania electorală, ce fac acești poltroni spurcați numai la ochiul dracului ???
  Nu comunitatea trebuie să-l mulțumească pe Ciprian ci respectivul sutanist șef trebuie să satisfacă nevoile comunității.
  Atunci când vom avea o biserică, fie ea și ortodoxă, angajată trup și suflet în sprijinul comunităților locale, abia atunci putem spune că avem un viitor…
  BOR preferă însă să piară pe limba ei…condusă în mod arbitrar de o clică de habotnici orbiți de puterea de altă dată.

  Spuneți un DA hotărât impozitării afacerilor bisericești și stopării finanțării sutaniștilor din bugetul public ! Redirecționați fondurile economisite spre Educație și Sănătate !!!
  Români, ieșiți la vot, dacă vă pasă !!!

  LA MULȚI ANI ROMÂNIA !!!

 • Si eu sunt convins d-le @Radu ca nu ne vom face bine niciodata cu marionetele oarbe ale asa-zisei ,,drepte” din Romania, dirijate de papusari ca ,,genialul” de la Cotroceni si sluga lui inepta de la Victoria.
  Dupa ce am avut 10 ani un betiv informator in fruntea tarii care ne-a invrajbit si distrus ca natiune ajungand la stadiul de colonie, marionetele sunt convinse ca o vom duce mai bine cu un escroc de case furate cu acte false, cu tendinte clare dictatoriale, care merge pe aceeasi linie distructiva ca si anteriorul sau.

 • Tov Leo Tz lovește crunt reîncarnat în „oeL”….
  Se știe, Iohannis e de vină, a dat și la tv….la Romania TV….
  :)))

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.