ÎPS Ciprian și Părintele Milea, încântați de noua realizare. Galerie foto

Ceremonie astăzi la râul Buzău, în dreptul podului de la Mărăcineni.

ÎPS Ciprian și Părintele Milea au pășit încântați spre noua lor realizare.

Fundația Sf. Sava: „Astăzi, 14 septembrie 2021, cu ocazia sărbătorii Înălţarea Sfintei Cruci, a fost sfinţit un impresionant monument ridicat în cinstea Sfântului mucenic Sava de la Buzău, martirizat în apa Buzăului pe 12 aprilie 372.

Sfinţirea Crucii s-a făcut de către Înaltpreasfinţitul Părinte CIPRIAN, Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei, împreună cu un sobor de preoţi.

Construcţia marchează împlinirea a 1650 de ani de la martiriul SFÂNTULUI MUCENIC SAVA DE LA BUZĂU.

Esplanada a fost amplasată în apropierea râului Buzău. Costurile au fost suportate de către FUNDAŢIA “SFÂNTUL SAVA DE LA BUZĂU”, condusă de Părintele profesor Mihail Milea.

Realizarea crucii în stil bizantin în marmură aparţine lui RAMAZAN ROBERT şi echipei sale.

Firmele care au contribuit la înălţarea ei sunt S.C. MARISTAR COM SRL şi TEHNONIK CONMET SRL BUZĂU.

Au participat numeroşi credincioşi, dornici să fie de faţă la acest important eveniment. La final, aceștia au fost binecuvântați de chiriarhul locului.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „ÎPS Ciprian și Părintele Milea, încântați de noua realizare. Galerie foto

 • Excrocherii mascate sub masca misticismului. Nu mai cere “Ciprianus” zdrobirea capetelor enoriașilor reticenți….așa cum apărea într-o înregistrare acum câțiva ani ??? BOR e în cădere liberă, afectată în mod firesc de autosuficiență, mentalități medievale și scandaluri sexuale. În secolul accesului nelimitat la internet e din ce în ce mai greu să ascunzi abuzurile sexuale din mănăstiri ori seminarii ,averile ilicite acumulate de înalții ierarhi, afacerile frauduloase ….etc. Chiar și cu un minister al propagandei și diversiunii precum Trinitas & Co…. BOR are o singură șansă: REFORMAREA PROFUNDĂ, transformarea într-o biserică aflată în slujba comunității….veșnic în sprijinul celor nevoiași, mereu atentă cu nevoile enoriașilor…..nu ca în prezent.
  Aleluia!

 • gata, au invins Covidul ! si fraierii se chinuiau cu vaccinuri….

 • Rolul bisericii ar trebui sa fie ajutarea nevoiașilor, bătrânilor, orfanilor. etc. Sa adune câțiva bani pentru a-i ajuta. Sa aibă preoții vieți modeste și care pot fi date ca pilde.
  Biserica rulează însă milioane de euro, au mașini de lux, construiesc catedrale cu marmura, cruci prin munți etc
  NU isi mai are rostul, NU reprezintă pe Creator, nu reprezintă Dumnezeirea, ci exact opusul- mândria, vanitatea, avariția, risipa
  Dumnezeu exista , dar nu este reprezentat de acești falși mesageri !
  Cand statul sau voi, credincioșii, dați 1 leu către ei, se va duce pe Mercedesuri, cupole poleite în aur și alte extravagante.

 • Nu suparati pupatorii de oase, ca nu mai scapati de gura lor…credincioasa !
  Amin.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.