Își numărau banii când au fost fotografiați!

Sunt 4-5 țigănuși care obișnuiesc să cerșească printre mașinile oprite la semaforul din centru (Unirii cu Bălcescu).

Întâmplarea a făcut ca reporterul să-i întâlnească fix în momentul în care își numărau banii strânși peste zi.

Surpriză, chiar aveau suficiente bancnote ca numărătoare să dureze câteva zeci de secunde.

Când reporterul și-a scos telefonul din buzunar, au zbughit-o la fugă.

La câți bani aveau, trebuie că sunt numeroși buzoieni care contribuie. Întrebare: oare donatorii fac bine că-i încurajează pe acești copii în această practică ? Vor mai merge ei la școală când văd că primesc bani din cerșetorie ?

Prezența țigănușilor a fost observată și de un cetățean care le-a scris în această seară primarului și polițiștilor locali:

Citește și:

loading...

8 comentarii la „Își numărau banii când au fost fotografiați!

 • Oamenii plătiți din banii noștri nu își fac serviciul!
  ,,,noi trebuie să respectăm legea, bugetari nu , rușinică !

  Răspunde
 • Ii mai gasesti si in parcarea de la Kaufland Frasinet si sunt destul de tupeisti, mai ales daca nu primesc nimic… Probabil dupa ce vor mai creste vor deveni si agresivi. @)

  Răspunde
 • Politia locala e inutila, nu patruleaza pe jos, prin oras, sa vada ce se intampla.

  Răspunde
 • … reporterul a avut ‘noroc’ că nu erau prin zonă ‘protectorii’ ‘hetnicilor’, că i s-ar fi cerut socoteală în mod agresiv pentru că ‘deranjește’ oamenii care muncește ‘cinstit’ la cerșit…

  Zonele ‘cu vad’ sunt bine delimitate și alocate și, după cum vede și reporterul, „poluția’ locală e fix degeaba, nu e lăsată sau nu e în stare să elimine comportamentul tipic unei părți a societății căreia dacă îi pomenești de muncă, zice că e o înjurătură…

  Trebuie încetată imediat ‘mituirea’ paraziților sociali cu tot felul de ‘ajutoare’ luate cu japca de la cei care muncesc sau au muncit! De aia nu sunt bani de pensii, că se dau la mii de pomanagii, plus pensii speciale la bandiții de top.

  Răspunde
 • Tiganusii ca tiganusi, macar sunt copii, dar ce facem cu ditamai tiganoii aia mari, oameni in toata firea, apti de munca, dar care totusi,,, cersesc ??
  Chiar daca cei mai multi dintre ei s-au raspandit prin toate colturile Europei cu aceasta indeletnicire, totusi inca au mai ramas destui si la Buzau…
  De pilda, e unul care tot cerseste intruna zi de zi (sau cersea zi de zi, probabil va mai reveni) la intrare in Carrefour (intrarea de vizavi de TGF Pizza)… Destul de hidos, cu o voce groasa, tupeista, dar mai ales cu o insistenta ordinara si nesimtita, de n-am mai vazut la niciun alt cersetor vreodata, individul asta e un adevarat deranj public !!
  Nu pot uita scena in care se tinea scai dupa o bunicuta insotita de nepoteii ei, abia iesiti din mall, sa-i dea si lui ceva… Insistent pana la cer, de a trebuit sa-l roage biata femeie ,,Lasa-ne in pace”!!… Cateva minute mai tarziu, trece un grup de liceeni, unul din ei scoate din buzunar o bancnota de 10 lei si i-o inmaneaza (impresionat de te miri ce, ca doar individul avea toate membrele ok, era sanatos bine merci… si foarte vioi)… Dupa cateva minute, mai apar doua pustoaice, iar una din ele decide sa ii dea si ea cateva bancnote verzi a cate 1 leu… Rezulta intrebarea: oare cati bani face pe zi individul asta a carui prezenta constanta e atat de neplacuta ??
  Si inca o intrebare: Daca Buzaul mai are Politie Locala, pe unde sta de nu il observa ??

  Răspunde
 • pina la politia locala populația ar trebui sa nu mai încurajeze acest comportament.

  Răspunde
  • Sunt multi care au bani nemunciti, iar astia dau, nu se uita la bani…

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.