Ispravă a câinelui polițist. Drept la țintă. Prins și încătușat


Pic e eroul zilei la Buzău.

Câinele polițist din dotarea IPJ Buzău a rezolvat rapid un caz de furt din locuință.

Pic a fost adus la Merei în casa unui domn de 65 de ani din care un golănaș de 17 ani a furat o sumă de bani.

Cățelul i-a luat urma hoțului și i-a condus pe polițiști la casa manglitorului și, mai apoi, pe un teren viran unde puștiul se ascunsese.

„Poliția a fost sesizatî de un bărbat de 33 de ani cu privire la furtul unei sume de bani din locuinţa tatălui său, situată în Merei. Furtul s-a produs joi, în intervalul orar 12.00 – 16.00, perioadă în care păgubitul era plecat din domiciliu. În urma activităţilor specifice desfăşurate s-a stabilit că în locuinţă s-a pătruns prin efracţie şi s-a apelat la câinele de urmă „Pic”. Acesta i-a condus pe poliţişti către locuinţa principalului bănuit şi ulterior pe un teren din vecinătate. Aici, în vegetaţia uscată, a fost găsit bănuitul, un adolescent în vârstă de 17 ani. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 50 % şi predat persoanei vătămate, un bărbat de 65 de ani, din Merei” – comunicat IPJ Buzău

Adolescentul a fost încătușat și reținut pentru 24 de ore. Puștiul s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Concluzia e că de acum hoții din locuință au încurcat-o. Se pot trezi oricând cu Pic la ușa lor!

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  S-a aruncat în cap de la etaj după ce a făcut scandal CLICK AICI    

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Ispravă a câinelui polițist. Drept la țintă. Prins și încătușat

  • Sa zică ,,multumesc”daca rămâne numai cu acuzarea asta!Mai grav era dacă intra la violare de domiciliu…

  • Nu prea inteleg de ce polististii au intocmit dosar penal doar pentru una din faptele comise si nu pentru toate.
    Mai nou s-a modificat iarasi codul penal si daca faci 100 de violusi si 100 de crime iti fac dosar penal doar pentru o singura fapta din cele 200 de fapte?

    Nu de alta, dar protestatarii anti PSD au primit dosare penale si pentru 3 fapte desi nu comisera nici una. Doar asa, sa arate cine e seful, ca partidul taie si spanzura pe oricine e impotriva lui.
    Dar cand e vorba de un infractor adevarat, doamne fereste, cum sa ii faci infractorului dosare penale, n-ai cum sa abuzezi infractorul adevarat asa, nu e frumos.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.