„Ispravă” a portarului Gloriei. S-a cam terminat

Era minutul 58 la FC Argeș – Gloria Buzău 1-1.

Centrare plouată înspre careul Gloriei. Urma ca fundașul Ioniță, cel mai înalt de pe teren să respingă cu capul. Dar, portarul Relu Stoian iese din poartă, îl sperie pe Ioniță, și trimite, cu pumnul, mingea în fața careului.

Ieșire aiurea a portarului

Nini Popescu de la gazde zice mersi și desenează un lob perfect în poarta goală: 2-1

A fost momentul decisiv al meciului. Gloria n-a mai reușit să egaleze a doua oară (o făcuse deja în min. 50 din lovitură liberă prin Valentin Alexandru) și a pierdut meciul. În prelungiri, Argeșul a făcut chiar 3-1, dar are mai puțină importanță.

E al doilea meci recent, după cel de la Tr. Măgurele, pe care Gloria îl pierde după o ieșire aiurea a portarului (la Tr. Măgurele, de oaie a făcut-o celălalt portar, Balauru).

ANALIZĂ

Dacă tot vorbim de înfrângeri să spunem că Gloria a pierdut azi al treilea meci din ultimele patru jucate. Echipa din Crâng a coborât pe locul 9, iar visele promovării s-a cam terminat. Elevii lui Ilie Stan nu mai joacă precum la începutul campionatului, s-a pierdut viteza, încrederea, entuziasmul. Rocada, Huiban în centru, Tucaliuc pe stânga, nu-i inspirată (amândoi joacă prost pe noile poziții). Luptak nu știe cu mingea și nici nu driblează, iar titularizarea sa (deși e un bun recuperator) coboară centrul de greutate al echipei. Mai punem aici slăbiciunile defensivei, greșelile (cum a fost cea a portarului de la golul doi), ghinionul (primul gol azi a venit în urma unei devieri nefericite după o fază fixă), iar înfrângerile se înșiră precum mărgelele.

CLICK AICI pt. VIDEO cu golurile din transmisia Digisport 1.

Sâmbătă, în Crâng, Gloria primește vizita Farului lui Zicu, echipă pe val, după ce a învins liderul Turris cu 2-0 la Constanța. Trebuie ca jucătorii Gloriei să pună osul serios (niște sacrificiu, băieți ?), altfel nu vor mai câștiga deloc meciuri (și nici bani).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „„Ispravă” a portarului Gloriei. S-a cam terminat

  • Visul s-a terminat.

  • Domnule Treacă despre ce promovare vorbești ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.