„Ispravă” a unei „șoferițe” de 24 de ani din Buzău. S-a înfipt în mașina de pâine

Mersul pe jos sau cu mașina e un risc pe care fiecare dintre noi și-l asumă zilnic.

Oricând te poți trezi pus în pericol de câte-un șofer neîndemânatic, neatent sau, mai grav, băut ori fără permis.

Aseară, un pericol pe drumurile publice l-a constituit ansamblul dintre un autoturism și o tânără de 24 de ani, băută criță și fără a poseda permis de conducere.

Șoferița s-a înfipt în mașina de pâine

Drumul nebun prin oraș al „șoferiței” s-a terminat pe str. Transilvaniei, la ieșirea din mun. Buzău, vizavi de Metro.

Tânăra a pierdut controlul autoturismului, furat pare-se de la tatăl ei, și s-a oprit într-o autoutilitară condusă de un șofer de 22 de ani din Rușețu care conducea regulamentar dinspre Vernești către Buzău. Rănită, șoferița a ajuns la spital.

Așa arată după impact mașina de pâine. Norocul șoferiței bete și fără permis e că n-a accidentat pe nimeni. Altfel, după externarea din spital, ar fi ajuns pentru 24 de ore măcar în arest.

„Din primele date se pare ca in timp ce conducea un autoturism pe strada Transilvaniei, din direcția centru catre Vernesti, la iesire din municipiul Buzău, o buzoianca de 24 de ani ar fi pierdut controlul asupra direcției si a pătruns pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu o autoutilitară condusă de un tanar de 22 de ani din comuna Rusetu. In urma evenimentului a rezultat rănirea conducatoareai auto, care nu posedă permis de conducere. Ambii soferi au fost testati alcoolscopic, rezultatul fiind 0 pentru tânărul de 22 de ani si 0,77 mg/l alcool pur in aerul expirat pentru tânăra de 24 de ani” – informare IPJ Buzău

I-a rupt cardanul

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „„Ispravă” a unei „șoferițe” de 24 de ani din Buzău. S-a înfipt în mașina de pâine

  • I-a rupt cardanul… Nici duba nu era într-o stare tehnică foarte bună.

  • Pentru Vlad
    Mai baietica…pai daca l-a lovit in punte si i-a mutat puntea din loc, cum dracu’ mai vroiai sa ramana cardanul pe pozitie ? Se vede ca nu stii care este menirea cardanului la masina ! Pe puntea spate exista un grup, care este legat prin cardan de cutia de viteze ! Daca i-a dizlocat puntea, s-a dus naibii si cardanul si sigur are probleme si in cutia de viteze din cauza smulgerii cardanului ! Nu esti departe la minte de prapadita aia de 24 de ani care a provocat accidentul ! La cunostinte mecanice este pamant de flori…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.