„Ispravă” a unui tânăr cu BMW!

„Ispravă” în această seară a unui șofer de 20 de ani pe Aleea Căprioarei (vizavi de accesul pentru marfă de la Kaufland Eroilor).

Martor: „A tot făcut drifturi aici, în rondul de la stadionul de atletism. A plecat tot așa cu scrâșnituri de roți, dar n-a mai putut redresa mașina și a intrat într-un SUV Suzuki care circula regulamentar. O femeie din Suzuki a fost rănită ușor. Băiatul din BMW nu a pățit nimic”

IPJ Buzău: „Din primele date de la fața locului în timp ce conducea autoturismul pe Aleea Căprioarei către Calea Eroilor, un șofer în vârstă de 20 de ani din Buzău, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe sensul opus de mers, de către un buzoian, în vârstă de 45 de ani. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului de 45 de ani care a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale”.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „„Ispravă” a unui tânăr cu BMW!

  • Aceiași maneliști la indigo. E păcat că din cauza lipsei de creier a unora suferă oameni nevinovați.

  • Prieten cu igp!!!!!¡

  • Ce-ai facut, coclete? Ha ha! Lasa, ca iese la polish, nu fi trist, mahnitule!

  • Eu sper ca avocații victimei sa aibă grija sa nu-i mai rămână bani cocalarului pentru alta tigae bmw.

  • Trebuie să apară prietenii motociclistului,”este un băiat de zahăr, ajută babele să treacă strada, luptă pentru drepturile băștinașilor din pădurea amazoniană etc”.DE asemenea, întreb pe cineva pe aici, ați mai văzut polițiști pe undeva, s-a desființat Poliția Municipiului?

  • Cand primesti permisul, politistul constatator îti zice ca ti-l da cu împrumut. Baca esti mort lumea zice ce baiat bun ai fost, dar ai murit ca prostu. Adrenalina si prostia =moarte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.