„Ispravă” a unui taximetrist. A refuzat să sufle în fiolă

Ispravă” a unui taximetrist în rondul de dinaintea podului Drăgăcii.

Acesta în timp ce cobora de pe pod înspre Bd. 1 Decembrie a intrat în plin într-un Ford roșu care era deja în rond.

Fordul venea dinspre Unirii și mergea pe 1 Decembrie către gară.

„M-a lovit în plin în portiera dreaptă. Bine că eram singur în mașină, n-a fost nimeni în dreapta că era rău. Eu sunt bine, mă doare puțin pieptul de la airbag. Eu veneam dinspre semafoare, făceam rondul când deodată am auzit pocnitura. Nu știu ce-a fost în mintea taximetristului cum de nu m-a văzut”, ne-a declarat șoferul Fordului.

Conform acestuia șoferul de pe taxi ar fi refuzat să sufle în fiolă, motiv pentru care echipajul de poliție ajuns la fața locului l-a luat în mașina poliției către spital pentru prelevarea probelor de sânge.

La această oră la fața locului au ajuns muncitorii de la Urbis pentru a repara giratoriul după ce balizele de plastic au fost spulberate de mașinile tamponate.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Cel mai mare șantier din oraș. Iată ce se face și cum va arăta. Problemă pt. Toma CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

10 comentarii la „„Ispravă” a unui taximetrist. A refuzat să sufle în fiolă

 • Ca toti taximetristi .plini de ei, ca doar ei sint soferi ….restull?

 • Dacă era băut , să nu mai conducă in veci.

 • Dacă era băut sa facă cel.putim 5 ani de puscarieasa ar fii bine sa se dea o lege

 • Ajuta la ceva necenzurarea numerelor de inmatriculare?!

 • Sa fie atestat daca a fost baut

 • Ilie Marian, ajuta foarte mult, sa stie utilizatorii de taxiuri ce taxi sa evite si ce sofer sa evite sa nu se trezeasca bagati in spital sau mormant din caua betiei taximetristului.

 • Ca de obicei betivii de la volan cer sa se duca la recoltare, ca stiu ce gasca e acolo care canta ca manelistii, in functie de cati euro le lipesti pe frunte… nu vine si randul acestei retele de la recoltare la DIICOT si DNA oare?

 • Toti analfabeți și toti boschetarii care au luat permise pe bani au ajuns taximetriști, prosti sint cei care inchiriaza masinile la toți handicapați, mai aveam multe de adresat pentru inculți astia care se cred șoferi lui peste dar ei habar n-au de semnele de circulatie

 • Ce ma mira este ca Politia nu executa controale cat mai dese si drastice in randul tuturor soferilor de pe mijloacele de transport in comun(autobuze,microbuze) si de pe taxiuri.Ar avea mari surprize,fiindca sunt tot felul de INCONSTIENTI care se urca la volan cu bautura in cap. Atentie mare la taximetristii de la gara,hotel Bucegi si de la bariera Ploiesti (Unirii Sud)!

 • normal ca nu a vrut sa sufle in fiola daca era beat!
  EU i as anula permisul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.