„Ispravă”, șofer de 19 ani. Două tinere de 16 ani, la spital!

Autoturismul, VW Passat, scăpat de sub control, s-a făcut praf.

Ca și gardul în care s-a oprit.

La volan se afla un șofer de doar 19 ani. În mașină se mai aflau două tinere de 16 ani și un băiat de 18 ani.

Cu toții au ajuns la spital.

Accidentul a avut loc pe șoseaua Buzău – Brașov, în localitatea Siriu.

Conform IPJ Buzău, șoferul de 19 ani este din Nehoiu, la fel ca pasagerul de 18 ani. Fetele de 16 ani sunt din Pătârlagele.

A devenit aproape o obișnuință ca în weekend, Poliția Rutieră Buzău să anunțe accidente severe în care să fie implicați tineri șoferi, iar în autoturism să se afle una sau mai multe domnișoare.

Sâmbăta trecută o tânără de 22 de ani a murit, după ce șoferul de 20 de ani a intrat cu mașina într-un stâlp la Cândești.

loading...

7 comentarii la „„Ispravă”, șofer de 19 ani. Două tinere de 16 ani, la spital!

 • Se poate sa fie obligati apoi sa iti plateasca singuri ingrijirile medicale? Nu mi se pare normal eu sa platesc pentru rezultatele distractiei oricarui toparlan care foloseste masina nu ca mijloc de transport, ci de a impresiona toate proastele.

 • Ce bășini or fi fost pe țăruș, în fața celor două mucoase , care s-au udat total, în fața unui asemena pilot de F1 care mai avea puțin și le băga-n mormânt, ca pe cea de săptămâna trecută. El dacă ar fi crăpat, nu era nicio pierdere, un teribilist mai puțin pe șosele. Știu, acum or să apară susținătorii, ce băiat evlavios și săritor era, câte fapte bune a făcut, aproape să fie sanctificat.

 • „…Daca nu il cunoasteti, de ce vorbiti ?!…”
  🙂

 • Este crunt si tragic ceea ce se intampla!
  Aceste accidente sunt dovada inconștienței tinerilor si a slab informaii lor neconstientizand gravitatea situatie in care se afla, lasand adrenalina sa fie mai presus in fata ratiunii!

 • Nu il cunoatem dar vorbim pentru ca putem! Atâta timp cât se vor gasi „cosciuge” cu titulatura de turisme la pret de 1500-2000 de euro, asa se va intampla! Si mai este educatia precara a tieretului din ziua de azi despre care s-a vorbit, se vorbeste si se va mai vorbi, fara sa avem cat de cat speranta ca se va rezolva ceva!

 • Cata educatie au astia ? Teribilisti ,inconstienti

 • La varsta lor,scoala ar trebui sa le fie prioritatea,nu plimbarile cu „cosciugele pe patru roti”.Poti manifesta compasiune pentru inconstienta,lipsa de educatie,teribilism,imbecilitate? Categoric,ni! Dobitocii si dobitoacele astea sunt viitorul Romaniei? Categoric,nu! Mai bine,lipsa.Cei care le cauta tot felul de „scuze”,mai bine sa taca,decat sa le deschida apetitul si altora care ar putea sa le urmeze exemplu in aventurile astea „hormonale”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.