ISU Buzău: „Au ars 27”. De la ce a pornit incendiul

Pompierii buzoieni au fost solicitați să intervină în această dimineață la ora 03.00 la parcul de dezmembrări Auto Valmi (ieșire din Buzău spre Poșta Câlnău, pe stânga).

Vezi VIDEO mai jos.

Au ars 27 de autoturisme aflate în parcul de dezmembrări. Incendiul a pornit cel mai probabil de la un scurt circuit produs la instalația electrică a unui container-vestiar din incintă.

Comunicat ISU Buzău:

„În această dimineată, la ora 03:15, pompierii buzoieni au intervenit cu patru autospeciale de lucru cu apă și spumă, și o ambulanță S.M.U.R.D., pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la un parc de dezmembrări auto pe raza localității Vadu Pașii, județul Buzău. Intervenția s-a desfășurat în condiții deosebite din cauza emisiilor mari de fum și a direcției vântului care intensifica flăcările la autoturismelele incendiate. S-a reușit, într-un interval de timp relativ scurt, stingerea incendiului, fiind afectate un număr de aproximativ 27 autoturisme. Au fost salvate clădirile și mașinile din vecinătate. În urma cercetărilor efectuate, a fost stabilită cauza probabilă de incendiu, aceasta fiind scurt-circuitul electric produs la instalația electrică a unui container – vestiar din apropiere”.

Citește și:

loading...

Un comentariu la „ISU Buzău: „Au ars 27”. De la ce a pornit incendiul

  • Lăsați dracului cu dezmembrari la toate gunoaiele europei , au ars intenționat niște rable de mașini care nu erau altceva decît epave asta pentru evaziune fiscală, bani de la asigurări, etc

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.