ITALIANUL MAURO ANGELINI A PĂRĂSIT BUZĂUL SUPĂRAT. BĂTRÂNUL MARTELLI NU I-A VÂNDUT LUI FIRMA DE LA BUZĂU

Pierdere pentru mediul de afaceri din Buzău, dar și pentru sportul local. Italianul Mauro Maria Angelini, director de aproape 15 ani al firmei Martelli Europe a părăsit Buzăul.


Firma Martelli a avut la Buzău cel mai important punct de lucru din Europa. Era specializată în vopsirea-spălarea-finisarea articolelor de îmbrăcăminte pentru clienți de renume precum Diesel, Levi, VF Group, Max Mara, Benetton, H & M , Zara etc.

Recent, bătrânul Martelli, proprietarul firmei, a scos punctul de lucru de la Buzău la vânzare. Angelini și unul din asociații săi au vrut să cumpere firma, însă aceasta s-a vândut unei firme din Tulcea, care are și activitate de producție confecții. 

Angelini s-a supărat foarte tare și a părăsit Buzăul, dar nu și România. De curând el s-a alăturat grupului cu acționariat german Dr. Bock Industries AG, specializat în producția pantalonilor, care dispune de propria spălătorie și vopsitorie cu puncte de lucru în România, Ucraina, Italia și Germania.


Angelini, originar din orașul Ancona, port la Adriatica, este căsătorit cu o buzoiancă, alături de care are două fete.  

Este cetățean de onoare al orașului Buzău din 2013. A fondat în urmă cu zece ani alături de Florin Mănescu clubul de rugby Martelli-Constam, devenit apoi Stejarul Buzău.

După plecarea de la Martelli, Angellini s-a mutat la Brașov. Compania pentru care lucrează acum, Dr. Bock Industries AG, are mai multe puncte de lucru în țara noastră, în județul Covasna, și a făcut investiții semnificative în sectorul finisajelor ecologice.

Angelini va prelua responsabilitatea vânzărilor în tratamente ca nou șef al Key Account Management Treatments. De asemenea, datorită poziției lui a devenit și membru al consiliului extins. Grupul Dr. Bock Industries AG a fost listat la Bursa din Viena începând cu luna iulie 2016.

Auraș Tereacă

 

loading...

4 comentarii la „ITALIANUL MAURO ANGELINI A PĂRĂSIT BUZĂUL SUPĂRAT. BĂTRÂNUL MARTELLI NU I-A VÂNDUT LUI FIRMA DE LA BUZĂU

 • Domnu are fuorte dreptate cu asociatu iel, pentru ce a facut multi scrifici pentri 15 ani cu alti doi Italieni, pentru asta propietaru nuovo a gasit tuot aranjat, e acum este iel patronul nuovo il benefatore.

  Răspunde
 • Clubul de rugby era finantat in majoritate de primarie. Mauro venea cu maruntis, doar pentru promovarea personala. Cand Stejarul a promovat iar primaria le-a cerut lui Nita si Mauro sa completeze bugetul pentru Superliga, ambiiau dat inapoi si au retras echipa. Asadar, mai lasa-ne cu pierderea pentru sportul local…

  Răspunde
 • Atunci este usor.
  Cautam un alt manager international care doreste sa se promoveaza personal si pune fata, credibilitatea, munca (cateva ore pe saptamana) in favorea clubului, gratis, fara salariu.
  Sau, mai bine, unu de al nostru.
  Acum este mai usor nu trebuie reabilitat teren, cosntruit sediul clubul pe maruntis.

  Răspunde
 • un om cu multe fete….lasati o mai moale…vb unul din primii zece angajati ai companiei ,,find angajat inaintea lui…respect domnului Istratoiu,,,,Mauro un bandit care dupa ce a aflat cum merge firma a decimat vechii angajati si si a pus oamenii lui…stati flexati ….nu mai credeti ca zboara tot ce se maninca…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.