Jandarmii au confiscat un tractor și două autoutilitare. Iată la ce erau folosite

Jandarmii Postului Berca au confiscat ieri la Lopătari un tractor și două autoutilitare.

De asemenea, jandarmii au sesizat procuratura în privința a șase persoane. Acestea au fost prinse în pădure în timp ce încărcau lemne nemarcate.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat faptul că persoanele în cauză au tăiat fără drept, cu ajutorul a trei motofierăstraie și a unui topor, arbori nemarcați.

După inventarierea şi cubarea materialului lemnos tăiat ilegal, acesta a fost ridicat în vederea confiscării şi predat reprezentanţilor Ocolului Silvic. De asemenea au fost confiscate pe lângă tractor și autoutilitare, cele trei motofietrăstraie folosite și 1 topor.

Pe numele celor șase buzoieni, jandarmii au întocmit actele de sesizare cu privire la săvârşirea infracţiunilor de tăiere fără drept şi furt de arbori.

Citește și articolul: Pietonii nu mai sunt lăsați pe podul de la V. Pașii. Oamenii o iau pe lângă calea ferată. „Probabil că vor fi și oameni morți”

Totodată, jandarmi ai Postului Nehoiu au sancţionat contravenţional doi buzoieni întrucât aceştia nu aveau completate documentele legale de transport conform reglementărilor în vigoare. S-a aplicat și măsura complementară de ridicare în vederea confiscării a materialului lemnos, predat reprezentanţilor Ocolului Silvic.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.