Jandarmii au emis RO-ALERT

După orașul Ploiești, unde se încearcă de o lună prinderea unui urs, municipiul Buzău pare că va experimenta o situație similară.

Aseară, în jurul orei 17.00, s-a dat alerta după ce un urs a fost văzut în vecinătatea podului Mărăcineni!

Jandarmii buzoieni au emis RO-ALERT.

Pentru a nu induce starea de panică în oraș, mesajul a fost emis doar pentru Mărăcineni:

Prima semnalare a ursului în orașul Buzău s-a făcut în aprilie când un buzoian a zărit urme chiar sub pod și a contactat jandarmii:

Ursul de la Ploiești a fost prins chiar în această dimineață în curtea rafinăriei Lukoil:

Ursul de la Ploiești va fi relocat între județele Prahova și Buzău (Cheia și Siriu) la Tabla Buții/

Citește și:

loading...

11 comentarii la „Jandarmii au emis RO-ALERT

 • Hopaaaa, se apropie de activistii dragastosi care stau la bloc si iubesc animalele :::)))))))

  Răspunde
 • Până face o boacănă, nu mai este mult nici până ajunge și pe aici.. Să fie relocați departe de oameni, nu în proximitate. P.S. Dacă-l ,,capturăm” pe-al nostru, să-l relocăm spre Ploiești! Orișicum se întoarce, ca la Ploiești!

  Răspunde
 • Probabil politicienii si birocratii de prin institutii au senzatia ca ursul si-a pierdut GPS-ul si s-a ratacit si il duc inapoi in munti. Nu vor sa inteleaga ca s-au inmultit si cand specia depaseste numarul maxim ce poate fi sustinut de un areal, incepe migratia spre zonele populate de oameni. Hai sa va fac o analogie: e la fel cum fug toti romanii din tara din cauza sărăciei, pur si simplu se duc spre alte zone sa caute resurse. Asa si ursii, sunt prea multi si cauta in jur pana ajung in orase.

  Răspunde
  • Nici politicienii și nici birocrații nu stabilesc cotele referitoare la gestionarea populaţiei de urs. În anul 2007 Academia Română a fost desemnată prin lege drept forul ştiinţific de care România are nevoie pentru a-şi îndeplini obligaţiile privind conservarea biodiversităţii asumate prin aderarea sa la Uniunea Europeană.
   Comisia de Ocrotire a Monumentelor Naturii din cadrul Academiei Române, cel mai înalt for de ştiinţă şi de cultură din România stabilește cotele.
   Să ascultăm ce spun specialiștii, nu asta se ventilează de ceva vreme!

   Răspunde
 • Saracia se datoreaza furtului politicienilor si birocratilor. Dacă nu sunteți de acord, atunci, care e faza? Nu avem resurse? Nu muncim destul, suntem o tara de loaze? Ce se intampla, care e explicatia daca nu furtul politicienilor?

  Răspunde
  • Principala cauză a încremenirii în subdezvoltare a unei țări bogate în resurse minerale și umane este pierderea/lipsa suveranității.
   Nigerul, țară cu zăcăminte importante de uraniu, petrol, aur, cărbune nu are electrificate nici măcar 10% din locuințe dar în schimb are 1500 de militari francezi, 1100 de militari americani, care veghează la garantarea democrației. Și nărozii ăia de africani s-au cam săturat de atâta democrație, care a devenit din ce în ce mai de nesuportat! Africa colonială se mișcă. Noi, românii, mai avem de așteptat până ne ajunge cuțitul la os!

   Răspunde
   • Africanii au IQ 70-75 in medie. Oricata suveranitate si resurse ar avea, o tara africana s-ar prabusi rapid, au fost destule exemple de-a lungul istoriei. Asta e tristul adevar, sunt fortati sa stea la mana altora, nu ar fi in stare nici sa-si exploateze resursele, ar intra in tribalism si razboaie civile.

    Răspunde
   • Lasă, că i-au luat rușii sub aripă acum, să vezi că îi dă bogăția afară din bordei! Putori mai mari ca în Africa n-o să vezi nicăieri în lume! Dar hei, jos colonialismul ăla rău, occidental, sus colonialismul rusesc, cel bun!

    Răspunde
 • Când eram copil și mergeam la pescuit mă uitam în urmă să nu vină AJVPS să ne ia bețele acum când merg văd că trebuie să mă uit după urși. HAHAHAHAAH

  Răspunde
  • Se mai cer permise pentru pescuit? Ar fi bine sa vrea ursache doar betele)))

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.