Joi, de la ora 13.00, noi restricții de circulație în zona gării CFR

Restricții de circulație mâine (joi) după ora 13.00 în zona gării CFR.

Mai exact nu se va mai circula pe Bd. Gării și pe str. Col. Buzoianu – pe niciun sens – între rondul de la gară și str. Plevnei.

Restricțiile de circulație (vezi anunțul oficial de mai jos) vor dura câteva ore și sunt generate de prezența unei macarale în zonă.

AnuntgiratoriuGara-

loading...

Un comentariu la „Joi, de la ora 13.00, noi restricții de circulație în zona gării CFR

  • O idee foarte buna, amplasarea locomotivei reconditionate si transformarea intersectiei in rond, operatiuni ce aduc, pe langa imbunatatirea imaginii municipiului si fluidizarea traficului in zona.
    Personal tot insist pentru accesarea intensa de fonduri europene pe diverse proiecte de dezvoltare (Oradea si Clujul sunt exemple demne de urmat). Daca tot mai multe asociatii de proprietari ar depune solicitari pentru proiectele de reabilitare energetica (si estetica) a blocurilor cenusii din Epoca de Aur atunci, fie si numai prin acest lucru, aspectul municipiului s-ar imbunatati considerabil.
    Nu ar fi rea nici declansarea unei campanii intensive de plantare de arbori si infiintarea de noi spatii verzi.
    Date fiind circumstantele…declar, cu durere, ca de data asta votez cu omul si nu cu partidul. Greu de crezut ca un primar care a “miscat” cu adevarat lucrurile in Buzau este afiliat Ciumei Rosii…dar…
    Sper doar sa o tina tot asa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.