Joi se aleg vicepreședinții. Un nume surpriză – pentru câteva zile!

Joi dimineață, la 10.00, consilierii județeni sunt convocați în ședință pentru alegerea vicepreședinților și a comisiilor.

Dacă un vicepreședinte se știa demult – Adrian Petre, urmând să-și continue mandatul – numele celui de-al doilea este surpriză.

E vorba de fostul jurnalist Felix Rache (Evenimentul Zilei, Realitatea TV, Antena 3) și care a lucrat apoi în Guvernul Tudose, iar după apariția Pro România a fost numit de Victor Ponta să fie șeful comunicării partidului.

E posibil ca Felix Rache să funcționeze doar câteva zile ca vicepreședinte de Consiliu Județean. În condițiile în care Pro România Buzău va avea unul din cele mai bune scoruri la nivel național la alegerile de pe 6 decembrie, atunci Rache va promova parlamentar. Caz în care Pro România va trebui să facă o altă propunere – postul de vicepreședinte aparține Pro România conform alianței cu PSD

În ședința de mâine se va lua act și de demisia doamnei Carmen Ichim din funcția de consilier județean.

Ichim a ales să se întoarcă pe postul de șef al Gărzii de Mediu Buzău. Pentru că exista o incompatibilitate, Ichim a trebuit să renunțe la postul de consilier județean

Citește și:

loading...

Un comentariu la „Joi se aleg vicepreședinții. Un nume surpriză – pentru câteva zile!

  • Nu este nicio surpriză pentru mulți. Doamna 2 și 1/4 Ichim a fost băgată la înaintare pentru a atrage voturi, pentru a fi locomotiva partidului la nivel local, nu pentru a ajunge consilier județean, iar apoi vicepreședinte al CJ Buzău. Ciolacu și Ponta s-au înțeles de la început că Rache să fie vice.
    Pe Ichim o știe lumea, pe Rache aproape… nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.