Jucător de „națională” adus la Buzău de la Dinamo!

Achiziție importantă reușită de echipa de rugby SCM Gloria Buzău.

E vorba de un jucător care a îmbrăcat ani la rând tricoul echipei naționale.

Se numește Mihai Adăscăliței, joacă îndeobște în linia I, iar cariera îi este legată de clubul Dinamo. În ultimii ani, cu excepția a șase luni în care a jucat pentru Steaua, Adăscăliței a „împins” pentru alb-roșii.

După suspendare, Adăscăliței a revenit în națională cu eseu la IRB Nation Cup în 2012

Chiar dacă nu-i place a se aduce aminte despre acest lucru, Adăscăliței și-a bătut joc de doi ani din carieră. În 2010, ca titular în națională, într-un cantonament, „Mișu” și-a lovit cu piciorul în figură un coleg de la Timișoara. Inițial a fost suspendat din viața sportivă, dar a fost iertat după doi ani la insistențele lui Hari Dumitraș („Echipa națională are mare nevoie de el”), antrenorul din acel moment al naționalei.

Acum, după o perioadă în care a fost chinuit de accidentări, Adăscăliței vine să-și relanseze cariera la Buzău. Transferul său face parte din strategia de întărire a lotului în vederea promovării în Superligă.

„Nu vreau să spun prea multe în acest sens, dar în venirea sa la Buzău a contat faptul că suntem prieteni. Am jucat împreună la Dinamo. E un jucător valoros, ne va ajuta mult. Cu excepția posturilor 9 și 10, Mișu poate juca pe orice post. E timpul să ne întărim serios pentru Superligă”, a precizat azi antrenorul Costică Merșoiu.

Pe surse, reporterul buzoienii.ro a aflat că șefii echipei de rugby negociază aducerea la Buzău a doi jucători din Ucraina plus doi din Africa de Sud. În afara acestora, este aproape de a semna cu SCM Gloria și un mijlocaș la grămadă de la CSM București.

loading...

2 comentarii la „Jucător de „națională” adus la Buzău de la Dinamo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.