Jucător important intră pe piața cateringului din Buzău. Iată cine!

E vorba de cunoscuta firmă Com Fortuna cu sediul în Broșteni, deținută de omul de afaceri Nelu Mărunțiș.

„De multă vreme am în gând treaba asta, dar și clienți de-ai mei, cărora le mai duc mâncare, m-au tot bătut la cap. Ce pot să vă spun ? Că vom da drumul în martie și că e ambiția mea de a avea cel mai mic preț la meniul zilei din Buzău. garantez asta, cel puțin pentru 2019. O să ne axăm pe mâncare tradițional românească. Ciorbe, supe, grătar, sosuri…mâncare gătită. Cel puțin pentru început nu vom avea pizza și nici shaorma. Trei sunt atuurile noastre. Experiența, firma are deja 26 de ani, depozitul propriu, deci vom avea materie primă proaspătă și ieftină, dar și bucătăria noastră, cu oameni pricepuți și foarte bine dotată”, a explicat Mărunțiș.

2019 e anul extinderii pentru Com Fortuna. Pe lângă înființarea cateringului, s-a mărit deja spațiul magazinului din Broșteni.

Împinge tava pe str. Bucegi

De asemenea, în acest an se va înființa un fast-food pe strada Bucegi, lângă Direcția Apelor.

Aici, firma deține o clădire generoasă ca spațiu, care va fi amenajată pe tiparul unui restaurant împinge tava/fast food.

Ideea e ca buzoienii să vină aici în pauza de masă sau la finalul zilei de lucru, cu posibilitatea de a comanda și la pachet. Mâncare gătită se va putea cumpăra și de la magazinul din Broșteni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  „O să îngustez spațiul de acces ca să nu mai poată băga mâna” CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Jucător important intră pe piața cateringului din Buzău. Iată cine!

  • Succes.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.