„Jud. Buzău a cunoscut cea mai bună perioadă de dezvoltare de după Revoluție. Și la oraș și la sat” (P)

„Am considerat mereu că buzoienii merită mai mult și că au dreptul să trăiască într-un județ european. Pentru a ne atinge acest obiectiv, am promis un mandat al marilor proiecte, împreună cu primarii și toți colegii din administrația publică locală”, a scris în această seară pe facebook Marcel Ciolacu.

„Faptele demonstrează că în ultimii ani județul Buzău a cunoscut cea mai bună perioadă de dezvoltare de după Revoluție, atât la oraș, cât mai ales în mediul rural. Suntem campioni la atragerea fondurilor europene și guvernamentale pe regiunea Sud-Est. Avem proiecte finalizate, în derulare sau contractate care însumează peste 400 de milioane de euro, direcționate pe patru obiective prioritare: infrastructură, apă și canalizare, educație și sănătate.

Astăzi, aproape că nu există localitate în județul nostru în care să nu fi ajuns banii europeni sau guvernamentali. Dacă vrei să vezi ce am făcut pentru localitatea ta, poți găsi toate investițiile aici: https://www.guvernarepsd.ro/investitii/?judet_cod=buzau

Infrastructură > 250 de milioane de euro

– Zeci de drumuri județene și comunale, asfaltare Nehoiu, Pătârlagele, Pogoanele, DJ 203 K Mărăcineni-Podu Muncii, DJ 203 H Buda-Alexandru Odobescu, podul de la Mărăcineni sau cel de la Vadu Pașii.

Pod Vadu Pașii

Apă și canalizare > 80 de milioane de euro

– Localități precum Cochirleanca, Gara Boboc, Glodeanu Sărat, Glodeanu Siliștea, C.A Rosetti, Boldu, Odăile, Movila Banului, Caragele, Costești, Gălbinași, Largu, Săgeata, Rusetu, Rîmnicelu, Puiești, Ziduri, Tisău, Robeasca sau Zărnești au sau vor beneficia de sisteme de apă, canalizare și stații de epurare.

Educație > 50 de milioane de euro

– Reabilitarea C.N. ”Mihai Eminescu” Buzău, C.N. ”Alexandru Vlahuță” Râmnicu Sărat, modernizarea școlilor, grădinițelor sau căminelor culturale din localități precum C.A. Rosetti, Cătina, Cislău, Pănătău, Merei, Mânzălești, Lopătari, Pătârlagele sau Vadu Pașii sau construirea de săli de sport.

Inaugurare Mărăcineni, cea mai mare și modernă grădiniță din județ

Sănătate > 25 de milioane de euro

– Extinderea, modernizarea și dotarea Blocului Operator de la Spitalul Județean de Urgență Buzău, a Maternității și Unității de Primiri Urgențe, redeschiderea spitalului de la Pârscov.

Spital redeschis la Pârscov

Vă asigur că investițiile nu se vor opri aici. Deja am demarat împreună cu primarii, Consiliul Județean și toate celelalte autorități publice locale un proiect în valoare de zeci de milioane de euro, prin care toate localitățile vor fi racordate la gaze.

„Ne ținem de cuvânt! Pentru un Buzău european”, a fost mesajul de final al lui Ciolacu.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

11 comentarii la „„Jud. Buzău a cunoscut cea mai bună perioadă de dezvoltare de după Revoluție. Și la oraș și la sat” (P)

 • 203k zici că l-ați făcut? poate că doar aveți intenția, podul de la Mărăcineni tot voi l-ați asfaltat nu?

 • ÎMI PARE RĂU! PENTRU COM. NĂENI SUNTETI ZERO! PRIMAR NUL – DEZVOLTARE ZERO!!
  A VENIT VREMEA SĂ VĂ LĂUDAȚI !
  SĂ VĂ FIE RUȘINE!
  IEȘIȚI PE TEREN SĂ VEDEȚI REALIZĂRILE !
  LA NĂENI E DE AJUNS DOAR SĂ VEDEȚI INTRAREA COMUNĂ!

 • Promisiuni scrise pe zapada!

 • Pe când cu gazele și canalizarea la Mătești. Aș dori un răspuns competent.

 • 203K??? Poate la următoarele alegeri. Nu înțeleg de ce s-a decopertat atât și nu se începe asfaltarea.

 • Minciuni… Gargară electorală.
  Încă avem școli cu Wc-ul în curte, încă avem în spitale paturi vechi, cearșafuri rupte și pătate. Încă avem drumuri de pământ în județ, încă avem localități fără gaze, fără apă și canalizare, unele fără energie electrică. Încă avem pensii de 640 lei/luna și salarii de mizerie, dar prețuri occidentale.
  În schimb, politicienii o duc mai bine ca niciodată.
  Rușine să vă fie!

 • Vad afisul ala cu multe milioane pe el cheltuite… problema e ca s-au cheltuit milioanele alea de euro dar poporul nu s-a ales cu nimic notabil de ele, aia e problema… sa se laude cu realizari palpabile, pe care sa le vada cetateanul si de care sa beneficieze cetateanul, ca cetateanului nu ii pasa ca s-au cheltuit milioane de euro care au ajus in buzunarele unor smecheri si de care beneficiaza doar acei smecheri avand capital sa isi cumpere case de lux, masini de lux, sa isi umple conturile din strainatate, sa isi faca compex de lux prin Brazilia, Madagascar, Israel, Serbia, Costa Rica… Ba chiar pe cetatean il infurie cand vede acele milioane de euro cheltuite si din care nu se vede nimic facut.

  Ca sa il citez pe seful lor: Cu ce dracu ma ajuta pe mine domnisoara ca s-au cheltuit milioane de euro si nu s-a facut nimic de ele?

 • Mie mi-e dor de guvernarea Băsboc-Băsungureanu și mai ales de Băsudrea. Drujbiști ca ăștia la tăiat salarii și pensii nu mai găsești nicăieri. Aduceți-i înapoi că ne uscăm de dorul lor! Sau măcar pe vajnicii lor urmași Joiannis-Cioloș-Prună.

 • ‘ Ne tinem de cuvant! ‘ – graieste tovarasul Ciolacu! Merete realizari! Mandra carmuirea PSD-ista! Cincinalul in doi ani jumate! URA,ura,ura! Bravo tovarasi!………ADEVARUL este ca voi va tineti de scaune,de avantaje,de functiile banoase ,de CIOLAN,mai Ciolacule! Pe cine credeti voi ca mai puteti minti si manipula ? Asta ai invatat tu de la ‘marele carmaci Dragnea?

 • Ah, să vină alegerile alea mai repede, să mă mai răcoresc oleacă! Ce o să și-o mai ia pesedeaua, cum o să piardă ei de-o să-i usture acolo unde si-a băgat Firea sârma de trei cm… Hai, mai e puțin până pe 26…

 • Poate sa mi explice cineva cum se va introduce canalizare in comunele de pe DJ203K, al caror drum se modernizeaza?
  Personal, nu vad realizarea acestui obiectiv decat prin stricarea drumului!
  off… PSD, PSD!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.