Jud. Buzău. Patinoar. Accidente în serie

UPDATE, ora 15.00 : S-a reluat circulația autovehiculelor sub 7,5 t. Pentru celelalte restricția rămâne în vigoare


În urmă cu câteva minute autoritățile județene de comun acord cu Poliția Rutieră și Secția Drumuri Naționale Buzău au luat decizia închiderii complete a circulației pe șoseaua Buzău – Brăila.

Din cauza fenomenului de ploaie înghețată DN2B s-a transformat într-un veritabil patinoar, iar tamponările se produc una după alta.

Iată alăturat ce prezintă Waze (program de semnalizare a traficului) pe acest sector. Se observă blocajele în trafic și accidentele în serie.

La ieșirea din orașul Buzău, dar și la intrarea dinspre Brăila polițiștii rutieriști trag pe dreapta toate autovehiculele.

„Ca urmare a fenomenului de ploaie înghețată ce conduce la formarea poleiului pe carosabil, începând cu ora 8.10 a fost instituită o restricție pentru autovehiculele de peste 7,5 tone pe DN 2B Buzău-Brăila. Ulterior s-a decis închiderea totală a traficului din cauza poleiului generalizat și a vântului puternic. Polițiștii acționează în filtre la ieșirea din mun. Buzău către Brăila, la Cilibia și Vizireni. Se acționează cu 4 utilaje care împrăștie antiderapant” – comunicat Prefectura Buzău

Din cauza stării carosabilului între mun. Buzău și Făurei s-au produs în ultimele ore o mulțime de tamponări.

Șoferii ar face bine să evite temporar a se deplasa pe acest sector de drum.

UPDATE – ORA 10.20: se închide și DJ 203 I pe tronsonul Caragele (com. Luciu) – Cilibia din cauza poleiului. Polițiștii au instituit filtre pe acest traseu.

Vom reveni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  S-au făcut 160. Părinții trebuie să-și aducă aici copiii. La ce oră începe CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.