Jud. Buzău. Premieră. „Îi așteptăm pe toți agricultorii din comună”

Informație interesantă care trebuie să ajungă la agricultorii din Mărăcineni, unde există un important bazin legumicol.

Aici s-au pus bazele (re)înființării primei Cooperative Agricole de Producție.

„Începem ziua cu o veste nesperat de bună! Comuna Mărăcineni înființează cu sprjinul Min. Agriculturii prima cooperativă agricolă din jud. Buzău – ce le va oferi viitorilor săi membri multiple beneficii! Am constituit deja un comitet de cinci persoane, iar pe această cale vă anunțăm cu bucurie că liderul acestuia va fi și președintele Sindicatului Agricultorilor de la Buzău”, e anunțul postat pe pagina de facebook a Primăriei Mărăcinei.

Conducerea Primăriei Mărăcineni alături de grupul de inițiativă

Agricultorii din Mărăcineni sunt invitați să vină în zilele următoare la primăria din comună pentru a obține informații detaliate și pentru a se înscrie în asociația locală.

„Întreaga documentație este gratuită, iar beneficiile depășesc orice așteptare! Îi așteptăm la Primărie pe toți agricultorii din Mărăcineni, pentru a se înscrie în cooperativa agricolă! Numai uniți în cadrul Cooperativei Mărăcineni, agricultorii noștri vor avea o forță de negociere mult mai mare, o garanție că produsul lor va fi vândut la un preț bun, facilități la accesarea de fonduri europene și scutiri de taxe și impozite. Uniți vom reuși! Unde-s mulți putere crește!”, se continuă în anunțul primăriei.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Jud. Buzău. Premieră. „Îi așteptăm pe toți agricultorii din comună”

  • Stop. Mai intai au aparut, la initiativa tov. Daia, magazinele alimentare, acum in stare de faliment. Acum unde o sa desfaca marfa CAP ul? Sau CAP va functiona dupa regulile jocului piramidal, adica mai intai ia comitetul si apoi daca mai ramane iau si ceilalti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.