Judecătoare: „Familia Valentinei n-a cerut închisoare pe viață pt. Cosmin Dan!”

Cotidianul Opinia a publicat azi un extras din hotârârea judecătoarei Mădălina Lăzărescu.

Magistratul susține că:

„instanţa nu s-a orientat către închisoare pe viață pentru că, în primul rând, nici familia victimei nu a cerut-o şi nici parchetul”.

Adevăr sau intoxicare ?

Se pune întrebarea de unde știe judecătoarea Lăzărescu Mădălina că mama și tatăl Valentinei n-au vrut închisoare pe viață pentru ucigașul fetei lor ? A stat de vorbă cu ei ?

În imagine, tatăl, mama și unchiul Valentinei Nica

S-o fi răzgândit oare mama Valentinei, pentru că la ședința de judecată la care a participat și reporterul buzoienii.ro, dna Milica Dodan a strigat către Cosmin Dan: „mi-ai omorât fata, nenorocitule! Să mori și tu!”

Conform Opinia (CLICK AICI pt. articolul integral) judecătoarea a mai opinat că l-a salvat pe Cosmin Dan de închisoare pe viață și pentru că „tatăl său s-a străduit să facă reparaţiile în apartament”.

În această logică, dacă tatăl se îngrijește să-i facă Valentinei un cavou frumos, iar părinților le oferă după pomana de un an o vacanță de două săptămâni la Slănic Moldova poate la apel condamnarea va scădea pe măsură, de la 24 la vreo 14 ani.

A făcut apel, vrea mai puțini ani

Cosmin Dan a făcut imediat apel la sentința de condamnare pe 24 de ani. Criminalul piroman solicită o pedeapsă mai mică, iar cererea sa va fi judecată din primăvară la Curtea de Apel Ploiești.

Procurorii de la Buzău nu vor face apel, aceștia fiind mulțumiți cu sentința de pe fond.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Judecătoare: „Familia Valentinei n-a cerut închisoare pe viață pt. Cosmin Dan!”

  • Sa ii fie rusine, isi face cumva impresia ca omoara dupa bunul plac si nu il pedepseste nimeni? Se pare ca totusi Romania e tara tuturor posibilitatilor, 24 ani e ff putin pt un criminal cu sange rece

  • Maimuțoiul trebuie pus la muncă silnică, nu să stea ca un trântor pe banii noștri. Dacă muncește, să primească máncare, dacă nu doar páine și apă, cát să nu crape.

  • Bhai, in ce tara BOLNAVA traim, unde un criminal descreierat care omoara cu atata cruzime este atat de corcolit de toti, in loc sa fie dat exemplu ferm de condamnare a faptelor sale, … ca pe viitor sa se gandeasca si altii de 100 de ori inainte de a face asa ceva…
    Fara cuvinte. Incredibil. Urat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.