Judecătoarea a pronunțat astăzi sentința în procesul piromanului

24 de ani de închisoare a pronunțat astăzi judecătoarea Mădălina Lăzărescu în procesul criminalului piroman Cosmin Dan.

Iată anunțul postat pe site-ul instanței:

„Condamnă pe inculpatul Dan Cosmin Mihai la o pedeapsa de 23 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de omor calificat.

Condamnă inculpatul la o pedeapsa de 3 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de distrugere .

Aplică pedeapsa cea mai mare, aceea de 23 ani închisoare, la care adaugă 1/3 din cealaltă pedeapsă (1 an), în total va executa 24 ani închisoare.

Obligă inculpatul la următoarele despăgubiri civile: 100.000 euro, cu titlu de daune morale, către Dodan Katia Milica, 50.000 euro daune morale către Nica Ionel Aurel şi la 10.000 euro daune materiale către Dodan Katia Milica (echivalentul în lei la data executării)”.

Sentința definitivă va fi dată la apel la Curtea de Apel Ploiești.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

11 comentarii la „Judecătoarea a pronunțat astăzi sentința în procesul piromanului

 • Nu comentez verdictul – sper ca justitia stie bine ce face.
  Totusi am o nedumerire. Traim in Romania. In Romania moneda oficiala este, inca, leul. Justitia romana ar trebui sa aplice legi si reguli din Romania. Atunci de ce, intr-un proces de drept comun, in care sunt implicati exclusiv cetateni romani, sentinele pecuniare sunt date in euro?
  E ceva nefiresc aici…

 • Putin prea putin dupa ce iese are timp sa faca alta fapta !

 • Ii da 24 de ani, scrie 10 carti, face pe mieluselu si peste 10 e afara. Acest caz a fost unul de o cruzime extrema si premeditata, nu vorbim de ceva banal.
  Asadar: RUSINE JUDECATOAREI SI INTREGII ECHIPE DE MAGISTRATI CARE PLANG DUPA PENSIILE ENORME.
  Asa sa va ajute Dumnezeu !

 • Sa va fie rusine, magistrati de 2 lei. Fix atat meritati ca pensie, dar faceti greve complet ilegale. Astea sunt sentintele date de voi, asta este judecata voastra. Peste 10 ani, nemernicul asta ne omoara pe strada

 • Trist. Oare, atât sa coste o viață de om? O “floare”, pe care doar părinții știu cu cât chin și suferință au crescut- o. Mentalitatea de criminal se află în genă, iar asta nu poate nimeni contesta. Faptul de a nu lăsa aceste “defecte” ale societății să mișune printre oameni ,ar fi făcut cinste distinșilor judecători .

 • Sa dea bunul Dumnezeu care știe cel mai bine ce s-a întâmplat acolo, ca sa vii cât mai repede acasă Cosminel, mai ai și prieteni care știu ca acolo a fost un accident și ATÂT.

 • Un judecător nu împarte drepatate, doar aplică legi “gândite” de politicieni pe care voi i-ați votat cu drag de 30 de ani! Și să nu fiți uimiți când la recurs i se va reduce pedeapsa.

 • Rusine pentru Justiția din România, rusine procurori, rusine judecători, #fara pensii speciale. Punct si de la capăt? Nu, ,,ghinion” !

 • Complicii.. au scapat ..definitiv
  Pedeapsa e una foarte lungã 24 de ani. Pãcat doamna Judecãtoare cã nu aţi cerut Pedeapsa si pentru Complici. Pensii speciale pentru Judecatori, Procurori, Totatã Mafia legalã din România

 • Alinel, sa fii iubit. Cand vei avea peste 20 de ani o fata si o sa pateasca la fel, ne mai auzim, prietene. Pana atunci, ca tot esti sarac cu duhul, bucura-te de veata ta da jmacher, cu 3 lei in buzunar. Sunteti niste nulitati. Punct.

 • Problema e alta, ca in vreo 10 ani o sa iasa, buna purtare, chestii. Iar aia care i-au adus benzina si restul complicilor?
  Magistratilor, sper sa va taie pensiile nesimtite si sa se faca autostrazi cu ele, nu meritati nici un sfert din cat sunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.