„Județul Buzău – cel mai afectat din țară”. Iată lista completă cu pagubele produse drumurilor și podurilor din județul Buzău

„Per total, Buzăul e cel mai afectat din țară, înaintea județelor Vâlcea, Dâmbovița și Prahova din cauza alunecărilor de teren și a revărsărilor de ape. Au fost afectate drumuri județene, comunale și sătești, poduri și podețe, dar și locuințe. Mulțumesc presei locale pentru că a publicat informații despre problemele apărute în județ. Așa ne-am putut da și noi seama despre gravitatea fenomenului. S-a lucrat la nivelul prefecturii sâmbătă și duminică pentru ca astăzi la ora 10.00 să putem trimite la București un centralizator cu toate problemele apărute. Vom solicita bani pentru reparații din Fondul de rezervă al Guvernului”, a informat prefectul Carmen Ichim.

Mai jos a fost inserat un document de șase pagini cu toate problemele din județ, inclusiv cu soluțiile propuse și sumele necesare reparațiilor (Click pe săgeată pentru a trece la pagina următoare).

lista probleme
loading...

2 comentarii la „„Județul Buzău – cel mai afectat din țară”. Iată lista completă cu pagubele produse drumurilor și podurilor din județul Buzău

  • Cereți la cj documentația cheltuirii celor 400 de miliarde de lei acordate de Guvern în 2006 pentru refacerea drumurilor distruse de inundațiile din acel an ca să vedeți cum se toacă banii publici pentru prosperitatea unor mocani și bâgi.

  • Aici ar fi bun un domn Ciolacu .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.