Cine conduce de azi Prefectura Buzău

Aseară a fost ședință a Guvernului Orban prelungită până la miezul nopții.

Azi, la prânz s-a emis comunicatul de presă care a anunțat deciziile luate. Printre ele și cea a eliberării din funcție a doamnei Carmen Ichim, prefectul jud. Buzău.

Astfel că la această oră, Carmen Ichim a eliberat biroul de la Casa Albă.

Carmen Ichim va reveni la conducerea Gărzii de Mediu Buzău

Prin decizia guvernului de aseară s-a eliminat zvonul conform căruia Ichim și-ar fi negociat trecerea la PNL pentru a-și păstra postul.

Eliberarea din funcție a dnei Ichim n-a fost urmată și de numirea unui nou prefect, guvernul amânând decizia pentru o ședință viitoare.

Favorit este economistul Leonard Dimian, actualul subprefect, susținut de ALDE. De fapt, ieri, Carmen Ichim a anunțat că Dimian i-ar fi precizat într-o discuție tete a tete că el va fi viitorul prefect.

Deocamdată, și ca subprefect, Dimian conduce de azi Prefectura Buzău!

În politica locală circulă informația că Adrian Mocanu și Dorin Bădulescu au condiționat susținerea Guvernului Orban la votul de învestitură de garantarea nominalizării unui prefect susținut de ALDE.

Faptul că Dimian n-a fost uns aseară prefect, așa cum s-a întâmplat în alte județene, poate însemna că șefii PNL încă mai priotocesc asupra deciziei.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Cine conduce de azi Prefectura Buzău

  • Ca simpatizant al PSD nu sunt de acord cu demiterea doamnei Ichim din functia de prefecta a Buzaului. Salut memoriul primarilor PSD si PNL ca sa o repuna pe functie. Ce nu mai inteleg este gestul celui mai bine cotat primar PSD din judet si cu cele mai multe proiecte europene care a refuzat sa semneze documentul. Poate primarul Dobrita de la Berca sa justifice acest refuz, atita timp cit doamna prefect i-a facut toate mofturile? Nu poate pentru ca vrea sa aibe o usa deschisa la alde Mocanu.

  • Aceste institutii nici nu ar trebui sa existe.

  • Gabriel, ca cetatean al acestei tari ar trebui sa stii ca prefectului nu este numit sa faca mofturile unora dintre primari, asa cum tu relatezi. asta dovedeste ca era timpul sa fie demisa. Cat despre primarul de la Berca…poate are totusi principii si coloana vertebrala. In democratie trebuie sa acceptam parerile pro si contra, asta daca nu vrem sa ne intoarcem la securitate, cu 30 ani in urma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.