Jumătate de veste bună pentru unii buzoieni (Mărăcineni, V. Pașii, Vernești etc.)

Ar fi fost o veste bună pe de-a-ntregul dacă declarațiile pe proprie răspundere s-ar fi eliminat de tot.

Așa e doar jumătate de veste bună faptul azi după-amiază guvernul a revenit și a corectat hiba din declarația pe proprie răspundere prezentată aseară ca model (după anunțul „stării de alertă”).

Astfel, la punctul 11 s-a inserat și „asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor și animalelor de companie/domestice”.

În acest fel, locuitorii comunelor de pe lângă orașele din jud. Buzău (mun. Buzău, mun. Rm. Sărat, Nehoiu, Pătârlagele și Pogoanele) vor putea merge la cumpărături în magazinele mai mari (supermarketuri).

Buzău, Kaufland Frăsinet

Măsura îi ajută îndeosebi pe cei din Mărăcineni, V. Pașii și Vernești, comune mari din vecinătatea Buzăului.

În plus, în noua formă publicată pe site-ul Ministerului de Interne, documentul poate fi completat și electronic, pe calculator/laptop și telefon

Descărcați de AICI noua formă a declarației.

Declaratie-proprie-raspundere_starealerta

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

3 comentarii la „Jumătate de veste bună pentru unii buzoieni (Mărăcineni, V. Pașii, Vernești etc.)

  • @Tereaca: trebuie intrebat primarul cum se face ca a ajuns zona metropolitana si Vasluiul iar Buzaul cu comunele din jur unde Transbuzul face curse ca n oraș, nu.

  • Chiar si Roman are zona metropolitana si nu e nici macar resedinta de judet!

  • Dacă ar fi demarat un program cu o centură in jurul orasului serioasă pe 4 benzi, doua inele ar fi unic in Romania dar asa ar fi indicat pentru dezvoltare, Buzaul ar avea noi platforme industriale, noi parcuri si noi cartiere de locuit. Ar costa mult dar Buzaul ar intra in top 10(Poate top 7) cele mai mari si dezvoltate orase. Ar fi bine pentru toti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.