Kamikaze cu BMW! Acu’ 3 ani a fost în comă!

E pericol public când se urcă la volan.

David Mihai, 21 de ani, din Unguriu, e la la al doilea accident grav în 3 ani.

Azi a făcut praf un BMW la Vernești.

David a depășit în localitate, pe linie continuă, a pierdut controlul volanului și s-a oprit într-un copac marginal. Șoferul de 21 de ani a scăpat cu răni minore, dar prietena sa a fost scoasă de descarcerare cu picioarele zdrobite (fractură de femur, tibie și bazin!).

David Mihai nu e la primul accident grav.

În urmă cu 3 ani, înainte de revelion, s-a răsturnat cu mașina. Tot cu un BMW, tot la Vernești (vezi foto mai jos). Avea puțin peste 18 ani.

Atunci BMW-ul său s-a rostogolit de mai multe ori, a rupt un copac și gardul unui salon de nunți de la ieșire din Vernești spre Cândești.

David a ajuns în comă pe secția de neurochirurgie a spitalului din Ploiești, unde ar fi fost operat pe creier.

Prietenii lui au organizat atunci o colectă publică pentru a se strânge bani de ajutorare.

Cererea de ajutor a stârnit atunci un taifun pe facebook (peste 450 de comentarii), unii buzoieni apreciind că „mai bine ajut un copil nevinovat care se luptă cu o boală, decât pe unul care și-a făcut-o cu mâna lui”.

BMW-ul din accidentul de azi a fost desprins de copac de Daniel Năstase, primarul din Vernești (în fotografia de mai sus la volanul buldoexcavatorului), și depus (morman de fiare vechi) în curtea Secției Drumuri Naționale din Vernești.

Ambele mașini fuseseră cumpărate cu nicio lună înainte de a fi făcute praf.

Citește și:

loading...

13 comentarii la „Kamikaze cu BMW! Acu’ 3 ani a fost în comă!

 • Uitați-vă la el: ce ziceți, permisul e ‘pe bune’ sau… ? Credeți că știe măcar să scrie?!?
  Auraș, poți investiga cine i-a dat ăstuia ‘apt psihologic’?
  Trebuie încetată odată eliberarea de criminali rutieri pe străzile patriei! Ce să mai așteptăm, mai are voie la o încercare de A UCIDE pe cineva pe șosele?!?

  Răspunde
 • Sper ca părinții lui sunt mândri de reușita lor , au plantat în lume un rebut social . Bravo!
  P.S. nuca de cocos! Pe coliva, nuca de cocos , e cea mai buna!

  Răspunde
 • In 2-3 ani se uita totul si-si gaseste alta proasta s-o bage-n stalpi si copaci cu masina. Asa e pe la noi. Ala care intrase de curand cu Mercedesul in tir, la fel, facuse puscarie pentru accident, apoi s-a ales iar cu permis. Toti dementii iau permisul si il primesc inapoi dupa tot felul de cascadorii.

  Răspunde
 • Nu mai fiti rai eu zic sa ii cumpărăm alt bmw, poate se înfige mai bine data viitoare si scăpăm de el, doar poliția il mai ajuta…lăsați-l sa isi faca numerele

  Răspunde
 • Se pare că individul are o problema cu niste copaci anume și, imediat ce-i cumpără tac’su o epava de mașină, bănuiesc că neapărat bamfeu, la cerința expresă a odraslei, se duce chitit sa scoată copacii respectivi din rădăcină.

  Acu, ce sa facem daca n-are tac’su bani de bamfeu mai mare și mai greu, ceva X5/6, că cu ăla dărâma mai ușor pârdalnicii copaci.

  Despre piți, numai de bine, bogdaproste că știe foarte bine mama natura cum își face selecția !

  Răspunde
 • Freză de „băiețaș”, lanț de „băiețaș „, mașină de „băiețaș”, viteză de „băiețaș”, poze de „băiețaș”. 21 de ani călduroși și pufoși pentru „băiețaș”. „Educatorii” s-au lăsat duși de val și nu au înțeles că valul duce în pom, în gard sau mai rău (pe drumul ăla se poate mult mai rău). Mai au încă șanse să oprească viitoare tragedii. Dacă pasagera nu îi era soră, alții ar trebui să reevalueze ceva decizii… pentru a evita viitoare tragedii pentru ei și ai lor „dragi”. Nu vorbe… ca vorbe sigur au mai fost. 90% din posesorii de „marcă” d-aia fac prostii mari pe acel drum.
  Măcar pomu’ era și el de „firmă” sau era vreun sărac ordinar că data trecută gardul era de soi?

  Răspunde
 • O fi reușit bine operația la preludiul acestui eveniment? Poate nu e vina lui sau a cui l-a învățat (sau l-a lăsat) așa. O fi o scăpare a unui neurochirurg. Sau este indolența unor părinți mândri de isprăvile tânărului? Sigur este nevoie de o nouă operație sau mai multe…. în familie. În fața mașinilor acestor indivizi, în spatele lor sau pe trecerea de pietoni de care se apropie poate fi oricare dintre noi (în fabulosul nostru județ).

  Răspunde
 • O fata care are minte nu se urcă in mașina unui astfel de individ!
  Cine din Poliție i-a dat permisul și câți bani a plătit acest individ!

  Răspunde
 • Si asta tot odrasla de politist? Ca doar asa se explica cum de se musamalizeaza totul si raman si in libertate si cu permis.
  Ca ala care a facut anul trecut 3 accidente cu dauna totala si victime printre care un accident cu un autobuz Transbus la podul Marghiloman era odrasla de politist si asa si-a musamalizat totul si a fost lasat liber si cu permis sa produca victime fara numar. La ultimul accident a lasat o fata in coma care s-a trezit la spital unde a fost operata de mai multe ori si a dat de ma-sa celui ce a bagat-o in spital (mama care lucreaza la spitalul judetean), unde a fost prostita ca o va lua fiul de nevasta asa cu handicap cum a ramas daca nu se va declara victima, ca sa ramana odrasla cu permisul de ucis la el.
  Astia sunt „oamenii legii”… cei mai mari infractori sunt chiar ei si familiile lor si datorita posturilor si clanului infractional care este MAI isi musamalizeaza infractiunile comise.

  Răspunde
 • Îl cunosc bine! Chiar azi când am venit de la muncă…l-am văzut conducând un Logan. Întrebarea mea este: cine-i fi polițistul care i-au mai încredințat dovada de a mai circula(auto)??? Cum de mai dai ,,tu” voie unuia care ți-a dovedit clar că nu e apt pentru a fi la volan pe drumurile publice??? Ar trebui verificat acest ,,drum al permiselor” și cine a atestat aptitudinea lui de a mai avea permis după acea operație pe creier…!

  Răspunde
 • Stimate domn cameraman îți doresc să ai nevoie de cei de la descarcerare! Sa vezi și tu cum este, poate așa nu vei mai mânca ce nu trebuie data viitoare!

  Răspunde
 • Nestimate d-le bmw (sper că nu ai și pe nr. la mașină bmw),
  Să înțeleg că ești din anturajul șoferului criminal și ești împotriva libertății presei, că trebuie ascunși sub preș gunoaiele societății ?
  De aceea școala scoate ”analfabeți funcționali”, vorba unui vestit ”marinar”, acesta este efectul educației primite atât în familie, cât și în mediul instituțional.
  Cât despre mâncare, sper să ai ”frigiderul plin”…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.