Kaufland se poate apuca de treabă. Primăria Buzău i-a dat undă verde

Primăria Buzău a eliberat azi autorizația de construcție.

„Noi am emis azi documentul, din acest moment cei de la Kaufland se pot apuca de treabă pentru înființarea sensului giratoriu din dreptul noului supermarket din Bariera Ploiești”, a anunțat viceprimarul Ionuț Apostu.

Costurile înființării giratoriului menit să faciliteze accesul înspre și dinspre supermarket vor fi suportate de către Kaufland, iar lucrările vor începe în câteva zile.

Rondul va fi amplasat pe partea opusă supermarketului în dreptul aleii dintre poligon și service-ul auto după cum se poate observa din fotografia alăturată.

În viitor, Primăria Buzău vizează înființarea în zonă a unei halte, iar în locul poligonului o parcare unde cei cu treabă în Buzău să-și lase mașinile și să folosească în schimb mijloacele de transport în comun.

Noul magazin Kaufland din Bariera Ploiești ar urma să fie inaugurat (în cel mai fericita caz) la sfârșitul lunii ianuarie.

Citește și articolul: Ultima oră! Accident la Tisău! Șase persoane căzute de pe o punte !

Un alt rond ar urmă să se realizeze în Bariera Ploiești anul viitor, după finalizarea viitorului supermarket Lidl ce se va amenaja în locul fostei pușcării a orașului.

Citește și articolul: „Trebuie gratuitate pe autobuz și pentru ei!”. Iată și răspunsul primăriei la propunerea consilierului local

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Kaufland se poate apuca de treabă. Primăria Buzău i-a dat undă verde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.