L-a transferat pe „sufletul” campioanei Dinamo. Plus un iranian trecut pe la Steaua

„Fără doar şi poate, Ibrahim Diaw este transferul iernii”, anunță Prosport.

Echipa din Buzău, nou-promovată în prima ligă, a ajuns la un acord cu jucătorul francez – fost căpitan la Dinamo în 2016.

Despre Diaw presa de specialitate susține că avut un rol important la titlul obţinut de Dinamo în sezonul 2015-2016.

„Pe lângă aportul lui în timpul meciurilor, Diaw a avut şi o influenţă destul de mare în ceea ce priveşte vestiarul, fiind un fel de „suflet” al echipei. Diaw e bun motivator şi a fost foarte combativ în teren, chiar dacă a jucat în multe rânduri accidentat” – Marius Huțu, jurnalist Prosport

Francezul, căpitan la PSG în trecut  – a jucat 10 sezoane la formaţia pariziană – a făcut la Dinamo echipă foarte bună cu antrenorul Eliodor Voica. Astfel se explică transferul său la Buzău.

„Tranferul lui Diaw la Buzău are două părţi. Una afectivă, el a fost un jucător de bază la câştigarea titlului în Ştefan cel Mare în 2016. Apoi, el este un jucător cu mare experienţă şi ne poate ajuta la îndeplinirea obiectivului”, a declarat Eliodor Voica.

Plus un inter iranian

Al doilea transfer al echipei din Buzău este cel al interului dreapta iranian Shahoo Nosrati.

Adus în România de Steaua Bucureşti, Nosrati a jucat în ultimul sezon la Dunărea Călăraşi în acest sezon.

El nu mai intra în planurile echipei, după ce Dunărea a schimbat banca tehnică la începutul lunii noiembrie, dar va fi foarte util echipei din Buzău.

Cu noile achiziţii, HC Buzău speră să evite retrogradarea la finalul sezonului în Liga Naţională. La finalul primei părți echipa din Buzău este pe penultimul loc cu doar două victorii și 12 înfrângeri.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  ULTIMA ORĂ! S-a întâmplat pe pod. „Ne-a lovit și-n față, și-n spate!” CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.